Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Guide: Slik endrer du innpasseringstid på allerede bestilte inngangsbilletter

Har du kjøpt inngangsbilletter til Dyreparken uten å velge innpasseringstid, har du nå fått tildelt innpasseringstid av oss. Denne tiden kan du selv endre under «Min side» om du ønsker.

Av smittevernhensyn opererer vi i 2021 med obligatorisk innpasseringstid og maksimum kapasitet på samtidige gjester i Dyreparken. Du som allerede har bestilt inngangsbilletter uten å ha valgt innpasseringstid, har nå fått tildelt innpasseringstid av oss.

Årskortholdere er i 2021 unntatt krav om innpasseringstid.

Sjekk din innpasseringstid på dine billetter på «Min side». 
Du kan endre tid om du ønsker, dette gjøres enkelt på «Min side». Du bør gjøre endringen så fort som mulig for å få ønsket tidspunkt. Tidspunkt kan endres fram til ankomstdag, såfremt det er ledig kapasitet.

Dersom du har fått tildelt et tidspunkt, og ikke møter opp til dette, kan du risikere å måtte vente. Vi har nye innpasseringstider hver halvtime. På enkelte dager vil flere av disse tidspunktene kunne bli utsolgt. I verste fall kan du risikere å måtte vente helt fram til kl. 15.00.

Dersom du ønsker å endre det innpasseringstidspunktet du er blitt tildelt, kan du se her hvordan du endrer:

Klikk her for å se guide til innpasseringstid

 

TIPS:

  • Ved å velge litt senere innpasseringstid blir billetten billigere.
  • Kommer du sent på dagen, slipper du å betale fullpris for billettene, og billetten blir litt rimeligere.
  • Velger man «Tidlig inngang» koster billetten litt mer, men man får til gjengjeld masse ekstra tid i Parken.

BEGRENSET KAPASITET:

Sommeren 2021 har vi begrenset kapasitet på de fleste ulike typer inngangsbilletter i skoleferien. Skulle det være utsolgt for Begge parker-billetter på enkelte dager kan det likevel være flere ledige inngangsbilletter til Dyreparken – eller omvendt. Sjekk gjerne alle billettyper. Ettermiddagsbillett er den eneste type inngangsbillett som ikke har begrenset kapasitet (gir inngang mellom kl 16 og 20).

 

Åpningstid i sommer: Kl. 08.00 – 20.00

Vi tar vare på hverandre!