Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Inngangsbilletter

Dyreparken er Norges største familieattraksjon, med over 1 million besøkende årlig. Kjøper du inngangsbilletter på nett, sparer du 50 kroner per billett! Og kjøper du en pakke, med f.eks. overnatting, får du inngangsbillettene enda rimeligere!

Kun Dyreparken

Dagsbillett: Kr. 519 (voksen) og 489 (barn 3-13 år) i sommersesongen når alt er åpent. NB: Rimeligere på andre tider av året. Fra kun kr 150,- ekstra får du en ekstra dag på kjøpet!

Kjøp billetter her

Kun Badelandet

Dagsbillett: Kr. 279 (voksen og barn 3-13 år) i sommersesongen når alt er åpent. NB: Rimeligere vår og høst når færre aktiviteter er åpne. Fra kun kr 150,- ekstra får du en ekstra dag på kjøpet!

Kjøp billetter her

Begrenset kapasitet i sommersesongen

I sommersesongen har vi begrenset kapasitet på de fleste ulike typer inngangsbilletter. Skulle det være utsolgt for Begge parker-billetter på enkelte dager kan det likevel være flere ledige inngangsbilletter til Dyreparken – eller omvendt. Sjekk gjerne alle billettyper.

Ettermiddagsbillett er den eneste type inngangsbillett som ikke har begrenset kapasitet (gir inngang mellom kl 16 og 20).

 

Prisnivået speiler det ulike aktivitetsnivået i hhv. Dyreparken og Badelandet. Aktivitetsnivå og underholdningsnivå kan variere fra dag til dag, derfor kan billettprisene være forskjellige fra en dag til en annen.

DET ER ALLTID BILLIGERE å kjøpe billetter på nett. Du sparer 50 kroner per billett ved å kjøpe på vår nettside sammenlignet med å kjøpe i billettlukene eller i Gjesteservice når du ankommer.

Alle våre billetter er datobaserte, og ved kjøp av flerdagsbillett vil billettene automatisk gjelde for de påfølgende dagene. Kjøper du 2-dagersbillett vil disse være gyldige for to sammenhengende dager. Ønsker du eksempelvis å besøke Parken i 2 dager, men med 1 dags pause i mellom besøksdagene vil vi anbefale deg å kjøpe 3-dagersbillett. Dette vil være billigere enn å kjøpe to 1-dagsbilletter til fullpris.

Innpasseringstid

For å redusere belastningen ved vårt inngangsparti har vi innpasseringstid i vår sommersesong.

  • Du kjøper billetter på vanlig måte på nett. Før du kommer til betalingsvalg må du velge innpasseringstid for hver dag du har billett til. Tidspunkter hver halvtime fra kl. 9.00 / 10.00 (avhengig av besøksdato) til kl. 16.00. Det er ditt eget ansvar å møte opp til oppsatt tid. Husk å beregne god tid til parkering og til gåturen fram til inngangen, det kan være opptil 500 meter å gå. Kommer du for sent, kan vi ikke garantere at du kommer inn. Husk at det kan bli fullt på enkelte innpasseringstider.
    Du kan til enhver tid gjøre endringer på «Min side».
  • Årskortholdere er unntatt fra kravet om innpasseringstid. Årskortholdere kan benytte Dyreparken og Badelandet så ofte og så lenge man vil.