Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Corona-informasjon 2020

Se alle aktiviteter og underholdning

Slik blir sommeren i Dyreparken!

Her er Dyreparkens program for sommersesongen. Gled deg til en mangfoldig og spennende Dyreparken-sommer!

Her er samtlige smitteverntiltak i Dyreparken:

 • Utvidet åpningstid: Dyreparken utvider åpningstidene, fra kl. 08.00 til kl. 20.00 i perioden 20. juni – 9. august. Det er tre timer lengre enn normalt!
 • Begrensning på samtidige gjester: For å hindre kø vil Dyreparken innføre begrensninger på antall samtidige gjester i både Dyreparken og Badelandet, noe som kan resultere i utsolgte dager i sommer. Kapasiteten vil være
  lavere i starten av sommeren, men vil gradvis økes dersom situasjonen tillater dette. For å være sikret inngang er det lurt å være ute i god tid, enten ved å kjøpe billetter her – eller i Dyreparkens app.
 • Kjøp billett via nett: Alt kjøp av inngangsbilletter skal skje via dyreparken.no eller app.
 • Alle må velge innpasseringstid (på denne måten sørger vi for at ikke for mange kommer samtidig): Ved kjøp av inngangsbilletter for 20. juni – 9. august, velg «Tidspunkt for å starte din parkdag» når du kjøper billetter på nett. Tidspunkter hver halvtime fra kl 08.00 og fram til kl 14.00. Det er ditt eget ansvar å møte opp til oppsatt tid. Husk å beregne god tid til parkering og til gåturen fram til inngangen, det kan være opptil 500 meter å gå. Kommer du for sent, kan vi ikke garantere at du kommer inn. Det kan bli fullt på enkelte innpasseringstider.
  (NB: Egne regler for innpassering for årskortholdere – les her)
 • Flere innganger: I år har vi opptil tre ulike innganger. Gå til den inngangen du blir henvist til – og pass på å hold god avstand dersom det skulle bli litt kø.
 • Hold deg hjemme hvis du er syk. Gjester som er i karantene vil bli nektet inngang i Dyreparken/Badelandet. Har du symptomer på sykdom eller luftveisinfeksjon vil du også bli nektet inngang. I tillegg til vakter i inngangen benytter vi termiske kameraer for å avdekke feber blant gjester. Hele reisefølget vil bli nektet inngang dersom en person har utslag. Vi ønsker derfor at gjester blir hjemme og kommer tilbake når alle i reisefølge er symptomfrie.
 • Til deg som har kjøpt inngangsbilletter tidligere: Gjester som allerede har kjøpt inngangsbillett er sikret inngang, men dere må også velge innpasseringstid på «Min side» på dyreparken.no.
  Les her om hvordan du velger innpasseringstidspunkt på billetter du har kjøpt tidligere.
  Billetter som er kjøpt som en del av en pakke, har fått tildelt en innpasseringstid av oss.
  Årskortholdere må velge innpassseringstid fra og med 27. juni.
 • Hvordan bytte park: Du må følge din angitte innpasseringstid i Dyreparken. Fra Dyreparken kan du når som helst gå over til Badelandet. På de aller mest travle dagene kan det være noe kø for å komme inn i Badelandet, da vi har kapasitet på hvor mange som kan oppholde seg i Badelandet samtidig. Så lenge du har innkassert Dyreparken på din innpasseringstid, kan du gå tilbake til Dyreparken fra Badelandet når du er ferdig med å bade.
 • Ny billettype: Ettermiddagsbillett (t.o.m. 2. august): Dette er en rimeligere inngangsbillett som passer godt for de som ønsker en liten tur i Dyreparken, gjerne kombinert med en kveldsforestilling eller for de som sjekker inn på våre overnattingssteder om ettermiddagen.
 • Renhold/hygiene: På alle våre spisesteder, aktiviteter og butikker er det intensivert fokus på renhold og hygiene.
 • Kontantfri park: For å redusere smittefare er det besluttet at Dyreparken skal være kontantfri i 2020. Gjester må betale med kort eller i Dyreparkens app. Gjester som har kontanter kan veksle disse inn mot gavekort hos Gjesteservice eller på Laumanns Lager. Restsaldoen på gavekortet utbetales til gjest på de samme stedene.
 • Parkpatrulje: Vi har opprettet en Parkpatrulje med spesialopplærte ansatte som blir plassert rundt om i Parken. Parkvertene, som er ikledd rosa T-skjorter med logo «Vi tar vare på hverandre» har som oppgave å passe på alt som har med trygghet og smittevern å gjøre. De kommer også til å ha et spesielt fokus på å holde god avstand. Parkvertene vil kunne bistå med hjelp og svar på spørsmål.
 • Enveis gangretning: Enkelte steder har vi innført enveis gangretning. Følg skilting.
 • Familiesirkler: Ved enkelte aktiviteter eller underholdningsinnslag, der vi vet det kan bli trangt om plassen, vil grupper og familier bli henvist til «familiesirkler» i bakken, slik at det skal bli enkelt å holde avstand. Dersom alle sirklene er opptatt, kom tilbake til neste opptrinn.
 • Forhåndskjøp av mat: All bestilling av mat skal nå skje via Dyreparkens app. Maten bestilles og betales i appen, og man velger selv tidspunkt for når man ønsker å hente maten. Du får beskjed både når maten blir produsert og når den kan hentes. NB: Mat kan kun bestilles samme dag som den skal spises. Det er ikke mulig å endre bestilling etter at den er betalt.
  Slik bestiller du mat: Åpne appen. Gå inn på «Bestill mat» på forsiden. Velg hvilket spisested du ønsker å bestille fra. I neste bilde velger du hvilken mat/drikke/vare du ønsker og antall, samt eventuelle tilpasninger og legger i handlevogna. Når du har lagt alle varer du ønsker i handlevogna, så klikker du «Vis ordre» og «Bestill». Da får du mulighet til å velge hentetidspunkt og betalingsmetode (Vipps eller kredittkort) og til slutt betaler du for ordren. Du får beskjed i appen både når maten lages og når den er klar til henting.
  Eneste unntak fra kjøp av mat i app er enkle kioskvarer som kjøpes over disk på utvalgte steder.
  PS: Gjester som av ulike grunner ikke kan bestille i appn (ungdommer med kort med begrensninger, de som ikke har smarttelefon o.l.) kan kjøpe gavekort på Laumanns lager eller ved hovedinngangen.
 • Last ned appen her – husk at du også må logge inn for å kunne få kjøpt mat.
 • Endret mattilbud: Alle våre spisesteder som i utgangspunktet har buffé får et annet mattilbud. Det blir i større grad «grab-and-go»-retter som er enkle å ta med seg. Salg av drikke skjer som normalt, og kaffeavtalen kan fortsatt brukes på åpne steder.
  Sjørøvergrillen er antall sitteplasser redusert til 40.
 • Nye tribuner: Vi har satt opp tre nye tribuner, på KuToppen, på Kardemomme by og i Kaptein Sabeltanns Verden, for at det ikke skal bli trengsel, og for å ivareta avstandsreglene. På opptrinnene her er det førstemann til mølla. Samme opptrinn spilles flere ganger daglig.
 • Dyrepresentasjoner: På alle våre dyrepresentasjoner er det begrenset plass. Førstemann til mølla.
 • Reisen gjennom Hakkebakkeskogen: I år må alle forhåndsreservere plass. Ingen drop-in.
 • Noen få områder/aktiviteter holdes fortsatt stengt inntil videre, av smittevernhensyn:
  * Banda Afrika (Stallen med sjiraff og andre savannedyr).
  * Klatrefjellet
  * Tårnet i Kardemomme by
  * Pinky og Sunnivas Ildprøver i Kaptein Sabeltanns Verden.

Utsatt bygging av Sjørøverteateret
På grunn av de store ringvirkningene av koronautbruddet, er vi dessverre nødt til å utsette nyggingen av Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater. Alle som har bestilt billetter har fått beløpet refundert.

Vi anbefaler at du tar en titt i aktivitetskalenderen for å se hva som er åpent. Respekter de til enhver gjeldene restriksjonene i Dyreparken.

Dersom du har spørsmål kan du gjerne ta kontakt med oss på post@dyreparken.no. 

Sist oppdatert: 30. juli kl. 12.44.

Premiere: 6. juli

NYHET: Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt

Endelig avklart: Etter at myndighetene tillater arrangementer med 200 personer fra 15. juni, lanserer Dyreparken herved en endelig og spennende variant av kveldsforestillingen Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt. En reise i Kaptein Sabeltanns univers, fordelt på tre scener, med fokus på mange av de best kjente sangene. Med maks. 200 personer på hver forestilling beveger vi oss mellom tre ulike scener og ender opp i Kjuttaviga. Velg mellom åtte ulike tidspunkter hver kveld.

Bestill billetter her

Spørsmål om korona

Ja, du kan endre dato på både inngangs- og forestillingsbilletter, samt overnatting. Ny dato for besøket må være i inneværende år. Hvordan du kan endre din bestilling finner du mer informasjon om her.


Vis på egen side