Hva som helst kan skje, for nå er det sjørøvernatt...

I 29 år på rad har Kaptein Sabeltann vært Norges mest sette sommerforestilling. Her ønsker Formoe deg velkommen til nok en sommer med eventyrlige sjørøvernetter i Kjuttaviga.
Jeg har tilbrakt mye tid sammen med Kongen på Havet, selveste Kaptein Sabeltann, siden jeg traff ham for aller første gang høsten 1989. Siden da har han tatt meg med på utallige spennende eventyrferder tilbake til barndommens hav og havner, tilbake til spenningen, leken og latteren.

Siden 1990 har han kommet tilbake og herjet på Grashavet hver eneste sommer. I 2018 feirer vi at Kongen på Havet seiler over Grashavet for 29. gang! Mer enn 1,4 millioner små og store sjørøvere har kjøpt teaterbilletter siden starten. I 29 år på rad har Kaptein Sabeltann vært Norges mest sette sommerforestilling. Kaptein Sabeltann Anno 2018 er en nattlig opplevelse for absolutt alle generasjoner!

En stor stab av dyktige teaterfolk står i kulissene og venter på startskuddet. Jeg er stolt og glad for at det er Bjørn Sæter og Helén Vikstvedt som står i spissen for disse som henholdsvis instruktør og koreograf. Kjetil Lyseggen er vår scenemester og Nicholas Khandji har ansvaret for spesialeffektene og mye annet. Alf Emil Eik står for den mektige dramamusikken.

Sett dere tett sammen i nattemørket. Bli med på sjørøvertokt når sommersola synker ned bak trærne. Hold de minste sjørøverne trygt og godt i hendene når kanonene drønner og det blir fryktelig spennende. Kanskje finner vi en verdifull skatt sammen? Den heter ”fellesopplevelse” og er mer verdt enn gull og diamanter. Slipp roret og la barna vise dere veien inn til sjørøvernattens fantasirike! Hiv o ́hoi!

Med sjørøverhilsen fra Terje Formoe.
X