Til deg som skal kjøpe inngangsbilletter denne og neste uke

Billettypen «Begge parker» er dessverre ikke tilgjengelig 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai. Badelandet er fullbooket 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai, men vi har fremdeles ledige billetter til Dyreparken.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Gøyale helger i mai og juni

Har du mye fri i mai og juni og kjenner på litt idétørke for hva du og familien kan finne på? Vet du at hver helg frem mot sommeren kan du ta med barn på masse spennende aktiviteter i Dyreparken?

Alt dette (og mere til) kan du oppleve på Gøyale helger i mai og juni

Sjørøverskutene seiler, spøkelseshuset er åpent, Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater åpner dørene, Klatremus og Stabbursmusa er klare i Hakkebakkeskogen, trikken kjører i Kardemomme by og Klara og Chickolina gleder seg til konsert i Klaras Festhage på KuToppen. Det blir dyrepresentasjoner, det blir JungelBob, det blir tømmerrenna Nilen og Badelandet innendørs er endelig åpent! Puh! Slå den!

Med full pakke får du alt på ett sted

Unn dere en familieferiehelg til Dyreparken. Sjekk ut overnattingspakker med inngangsbilletter her.

Dyrisk miniferie på Dyreparken Hotell

Dyrisk miniferie inkluderer overnatting på Dyreparken hotell og rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet (Badelandet har åpent innendørsanlegget til og med 29. november). Perfekt for en helgetur eller en miniferie midt i uken!

Safariferie i Dyreparken Safaricamp

Bo i unike safaritelt i riktige omgivelser. Slipp inn i parken via egen VIP-inngang i utvalgte perioder og nyt kveldene på terrassen. Telttur blir aldri det samme igjen!

Hva med en workation?

Begynner du å bli «bittelitt» lei av hjemmekontoret, eller? Hva med en «workation» i Dyreparken? Ta med deg kjæresten og laptoppen, sett deg på Dyreparken Hotell og kjenn på litt ny inspirasjon. Ta en lengre tur i parken i lunsjen. Eller start dagen med en parktur og jobb heller litt forskjøvet?