Dyreparken Event tilbyr unike opplevelser for bedrifter og grupper etter stengetid - relasjonsbygging og sosial hygge i spektakulære omgivelser. Her får du muligheten til å oppleve Dyreparken på en annerledes måte. Vi har solid erfaring med både små og store grupper, og legger til rette for arrangement hver dag hele året.

Våre tematiserte møtelokaler har teknisk utstyr til å lose dere trygt gjennom fagsamlingen, og kan huse inntil 200 personer på konferanse. På Sjørøverhotellet Abra Havn er det 171 leiligheter og plass til over 1000 gjester. Vårt eget kjøkken sørger vi for at dere er mette, og klare for alle spennende opplevelser og utfordringer vi tilbyr i Dyreparken og Abra Havn. 
Ønsker du enda litt mer skreddersyr vi underholdning, eller rett og slett fyrer av et fargesprakende fyrverkeri.

Vi arrangerer konferanser, kick-off, teambuilding, firmafester, julebord, sommerfester og sosiale sammenkomster. Vi tilbyr ulike tema, men felles for alle er unike opplevelser og muligheten til å erfare Dyreparken på en annerledes måte.  

Helaften

Dagmøtet eller opplevelsen kan gjøres til en helaften med bespisning i et av våre spesielle lokaler. Vi har vårt eget kjøkken, aller rettigheter, og vi skreddersyr gjerne underholdning i tillegg. Vi anbefaler dere å la aften bli til natt i Abra Havn, og booke overnatting på vårt sjørøverhotell.

Bespisning

Dyreparken Event & Overnatting tilrettelegger for små og store grupper med full bespisning og underholdning. Vi serverer alt fra tradisjonell julemat til tematiserte sharing-menyer, viltretter som passer perfekt til en helaften i lavvo, eller utsøkte delikatesser fra grillen. Vi har høy kompetanse i forhold til mat og vin.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.  

Kontakt: event@dyreparken.no / Tlf. 97 05 97 00

 

 

X