Få inspirasjon fra naturen på Dyreparken Hotell, som har en unik beliggenhet i vannkanten ved Grashavet.  Vi har 15 møterom og mange av dem har fantastisk utsikt over Dyreparken.

Konferansekrydder gjør opplevelsen hos oss unik. En frisk start på dagen med dyrbare minutter hos den sibirske tigeren? En tryllepause før frukten eller et fektekurs etter lunsj? Fag og latter utelukker ikke hverandre i Dyreparken og Abra Havn.

Kontakt oss hvis du er ute etter litt uvanlige kulisser for ditt neste arrangement! Med 550 gratis parkeringsplasser, 15 møterom, 160 rom og et bankettrom for opptil 250 deltakere er vi det perfekte hotellet for ditt arrangement. Våre konferanselokaler er alle forskjellige, og det største rommet kan ta imot opptil 220 deltakere. De har alle naturlig dagslys og moderne IT-løsninger.

Kontakt:
konferanser@dyreparken.no

 

La oss hjelpe deg arrangere en teambuilding-aktivitet i Dyreparken i forbindelse med en kick-off. Hold en videokonferanse her, en presentasjon, messe eller utstilling, og vær trygg på at vårt dyktige personell vil sørge for at alt kjører smidig. Kontakt oss nå for detaljert informasjon om våre fasiliteter og priser.

Send forespørsel på møterom

Fyll inn følgende opplysninger: