Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

Slik endrer du tidspunkt på Sjørøvergrillen

Gleder du deg til middagen du har bestilt på Sjørøvergrillen? Løper tennene i vann på ekte sjørøvervis?
Sjekk gjerne tidspunktet du har bestilt til – og pass på at du har god nok tid, dersom du også har billetter til Kaptein Sabeltann-forestillingen.

Sjørøvergrillen

Ønsker du å endre tidspunkt på Sjørøvergrillen, gjør du dette enkelt på Min Side. Du kan velge tidspunkt hver halvtime fra kl. 16.00 til kl. 22.00. Du velger selvsagt selv om du ønsker å spise før eller etter forestillingen.

Forestillingen Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt varer i 75 minutter. Det er oppmøte i Kaptein Sabeltanns Verden min. 15 min. før forestillingsstart, vennligst ta med dette i beregningen.

Av smittevernhensyn har vi i sommer endret menyen fra buffè til en velsmakende nyhet: Kapteinens grilltallerken, med en miks av våre beste godbiter – minst like bra som på den tradisjonelle buffèen! Vi håper det faller i smak!

Avbestilling: Har du avbestilt billetter til Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt og derfor ikke ønsker en ekte sjørøvermiddag ber vi deg sende en e-post til post@dyreparken.no så vil vi refundere beløpet for middagen til deg.

Forklaring på hvordan du endrer tidspunkt på Sjørøvergrillen