Kveldsforestilling: Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Kveldsmagi for store og små! Magisk og spektakulær kveldsforestilling, 6. juli - 1. august (man. - lør). Ny forestilling slippes for salg hver spillekveld i hele juli. 

Kaptein Sabeltann har aldri glemt at han måtte dra tomhendt fra Kjuttaviga. Da Grusomme Gabriel kom opp av havet, grep panikken sjørøverne og de flyktet til havs. Gullet ble liggende igjen på stranden. Kongen på Havet hadde ingen anelse om at han hadde blitt lurt av Pinky, verdens yngste sjørøver.

I 2020 viser vi en storslått, nyskrevet versjon av den spennende fortsettelsen. Forberedelsene til denne ambisiøse oppsetningen har allerede pågått lenge.

Pinky har bodd en stund i Kjuttaviga, men han savner mange av personene han vokste opp med i Abra Havn. Fortsatt spør han seg selv hvor det ble av Morgan, faren hans.

Kaptein Sabeltann drømmer om å slå kloa i Grusomme Gabriels berømte gullskatt.
Heksa Miriam har fått tilbake sine magiske krefter og har store planer. Og noen er drevet av et innbitt ønske om å ta hevn. Men i havdypet skjuler det seg en hemmelighet…

Sted: Amfiscenen i Kjuttaviga
Spilledatoer 2020: Mandager - lørdager, 6. juli - 1. august, kl. 23.00.
Varighet: Ca. 90 min.
Passer for: Hele familien (fra 3 år og oppover)
Pris: Fra kr 299 (inkl. gebyr).
Musikk: Terje Formoe.

Grillbuffé før forestillingen

En sulten pirat kan fort bli doven og lat. Etter en lang og innholdsrik dag i Dyreparken, er spisestedet Sjørøvergrillen i Kaptein Sabeltanns verden en trygg havn for hele familien. Lad opp med god mat og utsikt til Den Sorte Dame, før kveldsforestillingen starter. 

Grillbuféen består av bl.a. nygrillet svinenakke, spareribs, hamburgere, kylling, lammepølse, ostepølse, grillpølse, hjemmelaget foccacia med aioli, flere typer salater. Spis og drikk så mye dere vil! NB: Barn 0-2 år spiser gratis.

X