Velkommen til et fantastisk jubileumsår!

I 30 år har Kaptein Sabeltann og hans menn seilt over Grashavet. Til sommeren blir Kaptein Sabeltanns Verden pyntet til fest, og du kan være med. Tør du besøke Den Forheksede Labyrint, eller vil du kanskje hjelpe Kaptein Sabeltann med å redde Den Hemmelige Gullskatten? Visste du at en god sjørøver må kunne stå i giv akt og si «hiv og hoi»? Det må du lære deg. I hele juli, midt på dagen, seiler Kongen på Havet inn til Kjuttaviga for å bli hedret av små og store sjørøvere.

 

Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels Skatt

Kveldsmagi for store og små! Magisk og spektakulær kveldsforestilling, 4. - 31 juli (man. - lørd).

Den Sorte Dame pløyer bølgene på Grashavet. Kaptein Sabeltann har bare én tanke i hodet: Å finne Grusomme Gabriels fantastiske skatt som forsvant for mer enn 100 år siden. Han hever kikkerten og speider mort land...

I sommer er vi tilbake der eventyret begynte: Kjuttaviga, hjemstedet til sjømannen Ruben, Tante Bassa og vesle Sunniva. Sett deg tettere inntil, klem en god hånd og hold pusten et øyeblikk. For akkurat her slippes drømmene fri. Kveldsforestillingene med Kaptein Sabeltann er sommerens desidert største opplevelse for små og store. 

Fakta om 30-årsjubileet

 • 30-årsjubileum 

  I 2019 feirer vi at Kaptein Sabeltann har seilt over Grashavet for 30. gang. Bli med på den storslåtte feiringen! 

 • Kveldsforestilling 

  Årets kveldsforestilling er Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels Skatt, som spilles i Kjuttavige man. - lørd. 4. - 31. juli.

 • Nyheter i Kaptein Sabeltanns Verden

  Årets nyheter i Kaptein Sabeltanns Verden blir attraksjonene Den hemmelige gullskatten og Den forheksede labyrint.

 • Overnatting i Abra Havn

  En ekte sjørøverferie innebærer også også overnatting. På sjørøverhotellet Abra Havn kan du velge mellom 161 sjørøverkåker. 

Kongen på Havet - Kaptein Sabeltann.
Som en skygge om natten

Som en skygge om natten slår jeg til.
Kongen på Havet gjør som han vil.
Så tell dine timer og le mens du kan.
Mannen fra havet går snart i land. 

Kaptein Sabeltann Fra sangen "Som en skygge om natten" (Terje Formoe)

Praktisk informasjon om forestillingen

Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt er en kveldsforestilling som både vil begistre deg og få deg til å grøsse litt. Forestillingen spilles 4. - 31. juli (man. - lørd.). For at du virkelig skal få nyte forestillingen, kan det være nyttig å få med seg litt praktisk informasjon. 

Grillbuffé før forestillingen

En sulten pirat kan fort bli doven og lat. Etter en lang og innholdsrik dag i Dyreparken, er spisestedet Sjørøvergrillen i Kaptein Sabeltanns verden en trygg havn for hele familien. Lad opp med god mat og utsikt til Den Sorte Dame, før kveldsforestillingen starter. 

Grillbuféen består av bl.a. nygrillet svinenakke, spareribs, hamburgere, kylling, lammepølse, ostepølse, grillpølse, hjemmelaget foccacia med aioli, flere typer salater - og ikke minst: Ovnsbakt kveite.

X