Kokkeglede er gleden av å komme sammen, gleden av å skape noe, gleden av å le og å ha det ekstra fint sammen. Over dampende gryter og skjærebrett skapes samhold og styrkede relasjoner, mens lukter og smaker brer seg i rommet og skjerper en stadig økende apetitt.

Sammen med Dyreparkens dyktige kjøkkensjefer og vertskap spiller du hovedrollen i å komponere kveldens fireretters middag. Råvarer og inspirasjon til menyen er til enhver tid hentet fra bondens matfat . Du får rikelig med tips, triks og smaksprøver underveis. 

Samtidig som flesteparten forbereder måltidet, har hovmesteren sneket med seg en liten gjeng opp i baren hvor det forberedes og prøvesmakes på kveldens aperitiff og snack, som skal inntas før alle samles til middag.

Gleden og stoltheten over glimrende kokkeprestasjoner, både i teamet og som enkeltperson øker når glassene fylles opp med godt drikke.

Vi lover deg en smaksfull helkveld på Kutoppen med deilig norsk mat, engasjert vertskap og inkluderende felleskap! 

 

Fra jord til bord - 4 retters bondegårdsmeny:



Snack:

 

Forrett:

 

Mellomrett:

 

Hovedrett:

 

Dessert:

 

X