Dyreparkens påskenøtter! Hver dag i påsken, 8. - 17. april.

Vi har ulike slags nøtter:
* ”Vandrenøtt”: Her skal dere se etter og telle påskekyllinger.
* ”Afrika/Asia-nøtt”: Her lærer dere om dyr og setter sammen et ord av bokstaver dere kommer fram til underveis i vandringen.

8. - 10. april:
"Vandrenøtt" 
Oppmøte ved Reli Safari (togbanen) i Barnas Afrika. Her finner dere et skilt med beskjed om hvor dere skal se etter og telle gule påskekyllinger (dere skal bare observere og telle dem, ikke ta dem med videre). Underveis vil dere ledes videre til flere oppgaver. Klarer dere å løse oppgavene, vil dere til slutt få beskjed om hvor svar kan avgis. Vinnere trekkes hver dag, og blir kontaktet per epost.


11. - 13. april:
"Afrika-nøtt"
I Barnas Afrika finner dere en gul postkasse med et svarark. Dette arket tar dere med dere på veien videre. I Barnas Afrika finner dere også informasjon om et dyr – og ut fra denne informasjonen skal dere komme fram til et løsningsord. Kanskje kan dere klare å svare uansett om dere leser eller ikke – men noe av det som er gøy med oppgaven er nettopp å lære seg noe nytt og spennende om dyrene som vi er så glad i! Dere kommer fram til et løsningsord på hver post – og til slutt setter dere sammen bokstaver til et siste løsningsord. Dere vil få informasjon underveis om hvor dere finner neste post – og hvor dere finner gul postkasse hvor svaret til slutt kan leveres. Vinnere trekkes hver dag, og blir kontaktet per epost.


14. - 17. april:
"Asia-nøtt"
Oppmøte ved butikken hos tigrene i Asia-området. Her finner dere en gul postkasse med et svarark. Dette arket tar dere med dere på veien videre. Hos tigeren finner dere også informasjon om et dyr – og ut fra denne informasjonen skal dere komme fram til et løsningsord. Kanskje kan dere klare å svare uansett om dere leser eller ikke – men noe av det som er gøy med oppgaven er nettopp å lære seg noe nytt og spennende om dyrene som vi er så glad i! Dere kommer fram til et løsningsord på hver post – og til slutt setter dere sammen bokstaver til et siste løsningsord. Dere vil få informasjon underveis om hvor dere finner neste post – og hvor dere finner gul postkasse hvor svaret til slutt kan leveres. Vinnere trekkes hver dag, og blir kontaktet per epost.