Påsken i Dyreparken

ALLE DAGER fra palmelørdag til og med 2. påskedag.
Dyreparken er åpen kl 10-17. Badelandet er åpent kl 10-19.

KAMPANJE: Kjøper du billetter til Dyreparken i påsken får du tre dager til prisen av to. Klikk på knappen over for å kjøpe billetter. Vær obs på at billettene allerede er ferdig rabattert i bestillingsløpet - og prisen tilsvarer dermed prisen for en to-dagersbillett.

PROGRAM

Dyrepresentasjoner 
Sibirsk tiger (kl 11.00)
Løve (kl 12.15)
Geit og gris  (kl 13.00)
Nordisk Villmark (kl 13.00)
Gepard (kl 14.00)

Aktiviteter: 
JungelBob, Bilbanen, Reli Safari, Karusell i Afrika, Fyrtårnet, Mosks traktorbane, Bålplassen, Klatrefjellet, Jungelland og Kaffekoppen. (Alle aktivitetene har værforbehold).
Åpne besøkshus: Tante Sofies hus, Tårnet i Kardemomme by, Kaptein Sabeltanns Skattkammer, Kaptein Sabeltanns Smokkarium, Politistasjonen, Brannstasjonen og Edvards hus.

 

28. mars - 2. april:
NYHET: Gårdskonsert på KuToppen
Bli kjent med Klara og Mosk gjennom opptrinn på låven på KuToppen. Klara gir deg smakebiter fra nye sanger, og hvis alt går bra klarer hun til og med å få liv i rockefoten til Mosk. Et lattermildt og nært møte med en stjerneku og hennes far. Tre daglige opptrinn (kl. 12.00, 13.00 og 14.00), samt "møt og hils" med karakterene etterpå.

24. mars - 2. april:
Hakkebakkeskogen Filmstudio

Klatremus står klar til å guide deg gjennom Hakkebakkeskogen Filmstudio. Turer kl 11.00, 11.30, 12.00, 13.00, 13.30, 14.00, 15.00 og 15.30.

24. mars - 2. april:
Påskeeggleting for barn 
Hvem finner dagens 20 påskeegg som er gjemt rundt om i Parken? Maks. 1 egg per barn. Premier hentes hos Gjesteservice. 

24. mars - 25. mars:
Akedag med Klatremus
Har du lyst til å ake i en skikkelig Hakkebakke-bakke? Lørdag og søndag inviterer vi alle som vil til å ake sammen med Klatremus. Vi åpner akebakken fra tribunetogetområdet ned til barnevognparkeringen klokken 12.00 og holder åpent til kl 15.00. Rumpeakebrett får du låne av oss! 

28. mars - 2. april:
Bli med på påskeverksted i Hakkebakkeskogen Filmstudio!  
Lag din egen påskepynt inne i Hakkebakkeskogen Filmstudio. Benytt inngangen til butikken, eller kombiner det med en guidet tur av Klatremus. Påskeverkstedet er åpent for alle barn kl 12.00-16.00 alle påskedager fra og med skjærtorsdag. 

For fullstendig dagsprogram, se Aktivitetskalenderen

Butikker (kl 11.00 - 16.00)
Eventyrskogen Souvenir, KuToppen butikk, Hakkebakkeskogen Filmstudio-butikk, Laumanns Lager og Olivers Krambod.

Spisesteder 
SOKO, KuToppen Setra, Bakeren i Kardemomme by, Vaffelstua, Popcornboden, Piratproviant, og Gorines Pizza. Åpningstider varierer på de ulike spisestedene.

Våre anbefalinger: 
* Familiebuffé på SOKO (Barn kr 59, voksen kr 209). Bl.a. langtidsbakt lammelår, skrei fra Lofoten, stekt kylling etc.
* En deilig burger fra Jens Eide på Piratproviant i Kaptein Sabeltanns Verden. Norsk mat med særegen smak og kvalitet. 

Kveldssafari
Skjærtorsdag, langfredag og påskeaften kan alle gjester bli med på en helt spesiell vandring i Dyreparken, på kveldstid (kl 17 - 19).

 

Sjørøverferie med overnatting for hele familien - i Abra Havn!

Endelig går portene til verdens sjørøverhovedstad opp for sesongen - og alle landkrabber kan endelig prøve å sette sjøbein - og bli ekte sjørøvere! Velkommen til Sjørøverhotellet Abra Havn - vi åpner fredag 23. mars !

Hver dag i påskeferien byr vi på følgende for boende gjester i Abra Havn:
* Kl. 08.00 Sjørøvermorgen: Den Sorte Dame, med mannskap, seiler inn i Dødningeskallebukta. Sjørøverflagget heises på Kongens Torg foran små og store sjørøvere. 
* Kl. 08.30 og 10.00: Frokost med sjørøvere (mot pristillegg). Spis frokost med Kaptein Sabeltanns glupske sjørøvere. 
* Fra kl 18.00: Sjørøverkveld  i Abra Havn. Det er aldri godt å vite når det dukker opp sjørøvere i byens mange gater og smug.

Dyrisk påskeferie på Dyreparken Hotell

Alle dovendyr kan nå sjekke inn på Dyreparken Hotell i påskeferien. Gled deg til noen deilige fridager, med en hel verden av opplevelser rett på utsiden av hotellrommet!

Har du lyst på et skikkelig godt pakketilbud? Sjekk ut vår dyriske påskeferie - som inneholder:
* Overnattinger på Dyreparken Hotell
* Nydelig frokostbuffet
* Inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet

Les mer om Dyrisk påskeferie-pakken

Badelandet har åpent hele påsken

Velkommen til sesongåpning 24. mars 2018! 

Gjør deg klar for badepåske! Vårt innendørsanlegg åpner og vi frister med badegøy for hele familien - fra morgen til kveld! Badelandet holder åpent alle dager i påsken fra kl 10 til 19. (NB: Kun innendørsanlegget er åpent).

X