Dyreparkens beste julegavetips!

Trykk på bildene under hvis du lurer på mer om de unike gavetipsene - og lykke til med julegavehandelen!

1. Årskort til Dyreparken og Badelandet - fra kr 1549

Kanskje den fineste julegaven noen kan få under treet? Ett år fylt med opplevelser i Norges største opplevelsespark! Kun i Dyreparken kan du oppleve løver, tigre og 137 andre dyrearter, Kaptein Sabeltann, Hakkebakkeskogen, Kardemomme by og mye mer. I tillegg får du med Begge Parker-årskortet tilgang til Dyreparkens eget badeland, som er ett av Norges største med sitt innen- og utendørsanlegg. 

Et årskort er spart inn fra allerede tredje besøk om du besøker Dyreparken og Badelandet i sommersesongen. Kjøp før nyttår, spar 100 kr per årskort!

Husk også at Dyreparken er åpen hver dag hele året, og Badelandet fra påskeferien t.o.m. høstferien. Perfekt for helgeturer og ferier gjennom hele året! Husk at det skjer ting hele året - og med et årskort kan du altså oppleve alt dette uten å betale noe ekstra. Kjøp til deg selv eller gi i julegave til noen du er glad i! Med årskort får du i tillegg maaaange fordeler som du sparer penger på!  

Årskort3_banner-01.png

2. Ferie med overnatting, inngangsbilletter og forestilling - fra kr 1219 per person

Gi en komplett opplevelsesferie i julegave til dine nærmeste! Kampanjepakkene er tilgjengelig for kjøp frem til 31. desember med ekstra rabatt. Kampanjepakkene er ulike, og du kan velge pakker med ulike tema og ulike overnattingssteder. En av pakkene er blant annet Kaptein Sabeltanns Gullpakke hvor man overnatter på Sjørøverhotellet Abra Havn som i 2018 ble kåret til verdens 6. beste familiehotell av TripAdvisors anmeldere, får rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet fra ankomst- til avreisedag i tillegg til den spektakulære kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet. 

Eller du kan velge en pakken Røverferie i Kardemomme by hvor du overnatter i verdens minste og koseligste by, i hjertet av Dyreparken, nyter dagene i Dyreparken og Badelandet og avslutter kvelden med familieforestillingen Sirkus Jesper i Kardemomme by. 

Pakker ny desktop.png

3. Billetter til Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet - fra kr 299

Overraske noen du er glad i med forestillingsbilletter til sommerens høydepunkt, kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet! Dette er forestillingen som har alt! En heks som flyr og henter opp magi fra havbunnen. En steinhard kvinne på jakt etter hevn. En beryktet skipskokk på hemmelig oppdrag. Den Sorte Dame i et heftig sjøslag. Pinky som drømmer om å bli sjørøver igjen. Og selveste Kaptein Sabeltann som seiler rett inn i kaoset...

Kort sagt: Sommernattens mest storslagne og uforglemmelige opplevelse for små og store sjørøvere. 

Dette blir den mest spektakulære forestillingen noensinne - med effekter du aldri tidligere har sett i Norden. Dette er virkelig en opplevelse for både små og store sjørøvere!

julegaveside2.jpg

4. Billetter til familieforestillingen Sirkus Jesper i Kardemomme by - fra kr 179

Gi noen du er glad i en fantastisk familieforestilling på kveldstid i Kardemomme by! Opplev familieforestillingen Sirkus Jesper, som er hyllet av pressen! Forestillingen er hentet ut ifra Thorbjørn Egners historie om Kardemomme by hvor Jesper (tidligere en av de tre røverne) endelig har oppnådd sin drøm om å bli sirkusdirektør. Nå inviterer Jesper hele familien til en ellevill forestilling i sin egen manesje. Her møter du kjente karakterer fra Kardemomme by i et herlig samspill med profesjonelle sirkusartister. 

julegaveside.jpg

5. Unike produkter fra Dyreparkens egen nettbutikk - fra kr 50!

Gi en suvenir fra noen av universene kjent fra Dyreparken! I Dyreparkens egen nettbutikk som er rigget for jul, finner du ennå flere julegavetips - og du kan få dem levert i din egen postkasse. Her finner du blant annet interiør som sengesett og puter, kostymer kjent fra Kaptein Sabeltanns Verden, Hakkebakkeskogen og mye mye mer! 

Finn julegavene her!.jpg

X