Dette skjer i Dyreparken høsten 2019

September
14. – 15. sept.: Moro med helg: Sjørøverhelg
14. sept.: Mosjonsløpet. Start kl 13.00. Påmelding via mosjonslop.no.
20. – 21. sept.: Moro med helg: Kaptein Sabeltann film - førpremiere

HØSTFERIEN
28. sept. - 13. okt. (Uke 40 og 41).
SE HØSTFERIEPROGRAMMET HER

Oktober
5 - 6. okt.: Moro med helg: Badehelg
26-27. okt.: Moro med helg: Skummel helg

November
9 - 10. nov.: Moro med helg: Hakkebakkeskogen Filmstudio

Desember
Moro med helg i alle adventshelger - program ikke klart enda.

 

Høsten, Parken og natten

Drømmer du om en verden hvor du kan senke skuldrene og nyte livet sammen med familien din? Finne et sted der du kan rusle uforstyrret, på tilnærmet endeløse stier og kanskje møte nye dyr rundt hver sving? Stoppe opp og le av små lekne apekatter. Møte blikk og smil med din partner når barna hviner av skrekkblandet fryd i møte med majestetiske løver og tigere. Nå, på denne årstiden, kan du være trygg på at du møter langt flere dyr enn mennesker på din ferd gjennom Dyreparken.

Og tenk, etter en innholdsrik dag, å kunne legge hodet på puten og lukke øynene i et eventyrlandskap. Enten omgitt av afrikanske inntrykk på Dyreparken Hotell, sovne med sjørøverlapp over øyet i Abra Havn eller si god natt til resten av familien inne i et ekte hus i Kardemomme by.

Sommeren har for lengst koblet av volumet og skrudd ned tempoet. Høsten kom først inn som vikar, så ble den fast ansatt. Nå blåser den løvet vekk, og maler landskapet med tynne, fargerike pensler. I disse friske dagene, mens gradestokken enda holder et anstendig nivå, er det fortsatt en ikke ubetydelig aktivitet i Dyreparken. Du vil se ansatte i turkise uniformer både her og der, på vei til eller fra, for å legge til rette for at du og din familie skal få en utbytterik dag. 

Vi har jungelbob-bane for de som liker fart, vi har tømmerrenne for de som liker at det kiler i magen, vi har bilbane for de minste og kaffe for de store og så har vi vafler til alle. Skulle det komme noen regndråper mens du ser på gepardene så kan du bli stående litt til under halvtaket til det letter. Skulle du mot all formodning ikke finne paraplyen som du var sikker på at du la i sekken, så har vi en løsning på det også. På Eventyrskogen kan du kle opp hele familien i fargerike regnponchoer.

Naturen er nemlig vår aller beste venn. Vi kommer aldri til å bygge tak over vårt lille land, vi inviterer deg til et ganske stort stykke ekte Norge, med skog og sletter og dyr og vær. Her er det godt å være - og kanskje aller best i september - eller oktober om du vil. Velkommen!

Kart

Kart over Dyreparken

Ta en titt i vårt parkkart.

Utforsk kartet

Aktivitetskalenderen

Hva skjer i dag?

Her kan du få oversikt over hva som skjer.

Utforsk aktivitetskalenderen

X