13 gode grunner for legge ferien til Dyreparken i år

1.  Skuuummel nyhet: Spøkelseshus!
Årets store nyhet i Dyreparken 2018 er et helt nytt spøkelseshus. Tør du bli med inn for å møte Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt?

2.  En supersøt liten orangutangunge
Orangutangen Nony ble mor til en bitteliten, supersøt unge 27. januar i år. Den er veldig viktig i bevaringen for å redde den kritisk utryddingstruede dyrearten.

3.  Hakkebakkeskogen Filmstudio!
Klatremus er din guide inn i Hakkebakkeskogen Filmstudio, som viser hvordan animasjonsfilmen "Dyrene i Hakkebakkeskogen" ble til. Filmstudioet var nytt i fjor.

4. Sjørøverhotellet Abra Havn - verdens 6. beste familiehotell
Tripadvisors brukere har nettopp rangert sjørøverhotellet Abra Havn som verdens 6. beste familiehotell. Intet mindre! Sjørøverhotellet Abra Havn er alle landkrabbers drømmested, og tilbyr sjørøvergaranti hele påsken, alle helger, og hver dag fra 1. juni til langt uti august.

5.  Kardemomme by
Møt folk og røvere, og ta del i livet i verdens koseligste by! Visste du at du også kan overnatte i et av husene her? Våkn opp til duften av deilige boller fra Bakeriet! Velkommen inn i eventyret!

6. Løvefôring kl 13.00
Dersom du ikke har sett dyrepresentasjonen av løvene våre, er det en opplevelse du ikke bør gå glipp av. Vi har mange ulike dyrepresentasjoner, men denne er blant de aller mest populære.

7. Dyreparken Hotell - bo på dørstokken til en verden av opplevelser! 
Et superaktuelt overnattingsalternativ er Dyreparken Hotell, ofte kalt Noas Ark - like ved inngangen til Dyreparken og Badelandet. I juli kan du som gjest her oppgradere deg til en av våre unike opplevelsesfrokoster; Hakkebakkefrokost eller Morgensafari. Enklere blir det ikke!

8. Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt
Premiere: 5. juli. Kveldsforestillingen spilles mandag til lørdag til og med 1. august.Sommerens definitive høydepunkt for alle små og store sjørøvere. Tips: Ikke vent for lenge med å bestille - de beste plassene går først.!

9. Sirkus Jesper - gøyalt for absolutt hele familien!
En helt ny forestilling i år! La deg begeistre, engasjere og rive med. Sirkus Jesper vil få de aller minste til å hvine av fryd og boble av latter!

10. Badelandet - nå enda mer moro!
En hel øy full av badegøy! I fjor utvidet vi tilbudet på øya med en stor sandstrand, hoppetårn og et havbasseng. Badelandets mange sklier er også supert for deg som vil ha et adrenalinkick!

11. Hakkebakkeskogen "Reisen gjennom skogen"
En virkelig publikumsfavoritt! Gled deg til å møte Klatremus, Mikkel rev og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen ombord i tribunetoghet. Reserver plass på forhånd - så slipper du å vente!


12. Kjøp inngangsbilletter på nett - spar kr 50 per billett

Planlegg turen godt, og bestill inngangsbilletter på forhånd på nett - da sparer du 50 kroner per billett kontra å kjøpe den direkte hos oss ved ankomst. Penger spart er penger tjent.


13. Revehale
En revehale går aldri av moten. Sjekk vår nettbutikk, og ta på deg halen når du kommer for å møte Mikkel rev i Hakkebakkeskogen

Start planleggingen av din drømmeferie nå. God tur og velkommen til oss!

X