1: NYHET: Kaptein Sabeltanns 30-årsjubileum

I hele sommer kan du bli med på å feire Kaptein Sabeltanns 30-årsjubileum med brask og bram. Kaptein Sabeltanns Verden bygges om og blir dobbelt så stor - med tre ganger så mange aktiviteter som før. Tør du besøke Grevens Forheksede Labyrint? I juli blir det også et ekstra show med Kaptein Sabeltann i Kjuttaviga kl 16.00. 
Les alt om Kaptein Sabeltanns 30-årsjubileum

2: NYHET: Rimelig overnatting i Dyreparken Safaricamp

Inspirert av safariopplevelser åpner den første delen av Dyreparken Safaricamp allerede i vår. 19 unike safaritelt, med eller uten eget bad. Alle som bor her får en egen inngang til Dyreparken - og får unik underholdning på kjøpet. De rimeligste teltene koster kun kr 590 per natt!

 

3: Reisen gjennom Hakkebakkeskogen

Reisen gjennom Hakkebakkeskogen er en av de desidert største publikumsfavorittene. Hopp på tribunetoget og bli med på en uforglemmelig rundtur sammen med Klatremus, Mikkel rev og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. TIPS: Reserver plass på forhånd - så slipper du å vente!

 

4: Løvefôring kl 12.15

Dersom du ikke har sett dyrepresentasjonen av løvene våre, er det en opplevelse du ikke bør gå glipp av. Det finnes i alt13 ulike dyrepresentasjoner i høysesongen, men denne er blant de aller mest populære.
Se våre dyrepresentasjoner

5: Badelandet - sykt gøy!

En hel øy full av badegøy! Badeøya er blitt utvidet med en stor sandstrand, hoppetårn og et havbasseng, men du kan også bioltre deg i et 1800 kvm stort innendørsanlegg som er supert når det regner. Badelandets mange sklier er også helt topp for deg som vil ha et adrenalinkick!

 

6: Den sunneste maten

Dyreparken har i mange år jobbet målrettet for å tilby stadig sunnere alternativer. Du skal fortsatt få kjøpt pølse, men de sunne alternativene er blitt både bedre og flere. Her får du alt fra sushi til bugnende salatbuféer. Dyreparken er til og med blitt kåret til Norges sunneste fornøyelsespark.I appen vår får du en komplett oversikt over alle menyene på alle spisestedene.
Les mer om hva vi mener med sunn mat

7: Sirkus Jesper - en helt uvanlig sirkusforestilling

Sirkus Jesper er en helt uvanlig sirkusforestilling som finner sted i sirkusteltet på høyden ved Kardemomme by.  La deg begeistre, engasjere og rive med. Sirkus Jesper vil få de aller minste til å hvine av fryd og boble av latter! Forestillingen starter kl. 17.30.

 

8: Julius blir 40 år

Det er snart 40 år siden Julius ble født og det må selvsagt feires! I hele 2019 kommer du til å merke at vi ønsker å markere fødselsåret til vår alles kjære Julius, sjimpansen som ble landskjent etter at han ble født i romjulen 1979. 

Les mer om Julius

9: 139 dyrearter

Du finner 139 dyrearter fra alle verdens hjørner i Dyreparken. Alle er unike, alle er spesielle, på hver sin måte. Vårt aller viktigste fokus er å arbeide for bevaring og mangfold av verdens dyrearter. Bevaringshuset inne i Dyreparken er et samarbeid med World Wildlife Fund (WWF og Dyreparken.
Les mer om dyrene i Dyreparken 

10: Et enda skumlere Spøkelseshus

Fjorårets store nyhet, Spøkelseshuset, blir enda skumlere i år. Noen av turene i sommer inneholder nemlig "døde" sjørøvere som skremmer deg. NB: Nedre aldersgrense 8 år. Tør du bli med inn for å møte Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt?
Les mer om Spøkelseshuset 

11: Kaptein Sabeltanns kveldsforestilling - starter kl 23.00

Kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels Skatt spilles mandag til lørdag fra 4. til og med 31. juli. Dette er sommerens definitive høydepunkt for alle små og store sjørøvere. TIPS: Ikke vent for lenge med å bestille - de beste plassene går først! 

 

12: Hakkebakkeskogen Filmstudio - siste sesong!

Klatremus er din guide inn i Hakkebakkeskogen Filmstudio, som viser hvordan animasjonsfilmen "Dyrene i Hakkebakkeskogen" ble til. Siste sesong i år!

 

13: Sjørøverhotellet Abra Havn - kåret til verdens 6. beste familiehotell

Tripadvisors brukere har nettopp rangert sjørøverhotellet Abra Havn som verdens 6. beste familiehotell. Intet mindre! Sjørøverhotellet Abra Havn er alle landkrabbers drømmested, og tilbyr sjørøvergaranti hele påsken, alle helger, og hver dag fra 1. juni til langt uti august.


14: Daglige opptrinn i Kardemomme by

Velkommen inn i eventyret! Møt folk og røvere, og ta del i livet i verdens koseligste by! Flere ganger daglig kan du møte røverne, tante Sofie, politimester Basian og de andre innbyggerne i Kardemomme by, inne i byen, eller i amfiet utenfor. Visste du at du også kan overnatte i et av husene her? 
Sjekk vår aktivitetskalender for dagens program 

15: Fantastiske frokostopplevelser

Noe av det som er helt spesielt med Dyreparken er at du og familien din kan få kjøpe noen helt unike frokostopplevelser, med underholdning eller guiding. Den mest populære er "Frokost med sjørøvere" og "Klatremusfrokost", men det finnes også "Morgenvandring" og årets nyhet "Frokostfest på låven" - for å nevne noen...
Velg din favoritt-fokostopplevelse her 

16: Dyreparken Hotell - like ved inngangen til Dyreparken

Et superaktuelt overnattingsalternativ er Dyreparken Hotell, ofte kalt Noas Ark - like ved inngangen til Dyreparken og Badelandet. I juli kan du som gjest her oppgradere deg til en av våre unike opplevelsesfrokoster; Hakkebakkefrokost eller Morgensafari. Enklere blir det ikke!

 

17: Kjøp inngangsbilletter på nett - spar 50 kr per billett!

Planlegg turen godt, og bestill inngangsbilletter på forhånd på nett - da sparer du 50 kroner per billett kontra å kjøpe den direkte hos oss ved ankomst. Penger spart er penger tjent.


18: Hva med en revehale?

En revehale går aldri av moten. Sjekk vår nettbutikk, og ta på deg halen når du kommer for å møte Mikkel rev i Hakkebakkeskogen

 

Start planleggingen av din drømmeferie nå. Velkommen til oss!

X