BELIGGENHET KARDEMOMME BY

Kardemomme By ligger inne i Dyreparken, ca. 600 meter unna Dyreparkens hovedinngang. Det tar ca. 8-10 minutter å gå fra hovedinngangen og opp til byen. Innsjekk og nøkkelutlevering for Kardemomme by skjer på DYREPARKEN HOTELL

FORDEL VED Å BO I KARDEMOMME BY

Under oppholdet, kan dere som gjest i Kardemomme By bevege dere fritt rundt i parken på kveldstid. Vennligst respekter sperringer og vis hensyn ovenfor dyrene.

NB: vær oppmerksom på at i perioden hvor kveldsforestillingen med Kaptein Sabeltann går, så vil dere bli bortvist fra amfiet når forestillingen foregår hvis ikke dere har billett til forestillingen.

INNHOLD I HUSENE

Alle husene i Kardemomme By er tilrettelagt for selvhushold og inneholder et lite kjøleskap, oppvaskmaskin, kokeplater (ikke stekeovn), og kaffetrakter.  I tillegg er det basis utstyr for matlaging, og servise til oppgitt antall sengeplasser + 2.

Håndklær og sengetøy er inkludert til alle over 3 år som bor i huset. Sengene blir ikke redd opp, men det vil ligge klart. Det vil være mulig å kjøpe oppredning, og dette vil koste 50 kr per seng (se ETTERBESTILLING).

Barn under 3 år overnatter gratis så fremt de ligger i senger som allerede er i huset, eller dere tar med egen reiseseng/barneseng. Det er også mulig å leie barneseng. Dette koster 350 kr per seng i juli måned og 250 kr per seng i månedene utenom dette. Dyne/pute og sengetøy er da inkludert i prisen.

Det er IKKE lov å ta med seg håndklær fra huset til Badelandet.

Det blir foretatt en enkel rengjøring og håndkleskift etter hver 2 natt.

Oppvaskmaskinen blir satt på av tidligere gjester, men den blir ikke ryddet ut før deres ankomst.

PARKERING

Det er gratis parkering for boende gjester i Kardemomme By. Dere trenger da IKKE kjøpe dette på forhånd.

Hvert hus får disponere to parkeringsplasser foran inngangen til Dyreparken under oppholdet. Disse er markert med nummeret på huset dere skal bo i.

Den ene parkeringsplassen kan benyttes under hele oppholdet, fra dere ankommer (fra kl. 11.15 og utover) og helt til dere drar hjem på avreisedagen.

Den andre plassen kan kun benyttes i perioden dere har nøkkel til huset (fra kl.15.00 på ankomstdagen til kl.11.15 på avreisedagen).  Etter dette kan dere benytte de øvrige p-plassene til Dyreparken.

Ved behov for ytterlige plasser må de ordinære parkeringsplassene benyttes.

I høysesongen 23. juni tom 05.  august trenger dere parkeringsbevis for å stå på våre plasser. Dette får dere i resepsjonen ved ankomst. 

Dersom dere skal være i Dyreparken på avreisedagen, kan dette parkeringsbeviset også brukes på Dyreparkens parkeringsplasser.

ETTERBESTILLING

Hvis dere har glemt å bestille f.eks. oppredning, middag eller annet, kan dette gjøres slik:

 • Gå inn på dyreparken.no/logg-inn
 • Velg arkfanen Mine bestillinger etter å ha logget inn
 • Trykk på Tilleggsbestilling på den bestillingen du vil legge til nye produkt
 • Gjør dine valg, legg i handlekurven og gå til betaling

 

NB: Dette gjelder kun bestillinger som er gjort over nett. Ved bestillinger som er gjort manuelt via Dyreparken Overnatting, eller som er endret i etterkant, kan dere ringe
970 59 700 (tast 2 og deretter 1) for etterbestilling. Produkter som etterbestilles skal også betales når de blir bestilt.

I HØYSESONG

I perioden 23. juni - 05. august er det inkludert litt ekstra i prisen på oppholdet. Dette er:

 • Enkel frokost:
  Denne frokosten hentes hos Bakeren fra kl 08:30 og inneholder:
  • 2 stk rundstykker per person
  • Valgfritt porsjons-pålegg (som syltetøy, ost mm)
  • 1 stk epledrikk per person
  • 1 stk hvetebolle per person
  • 1 kanne kaffe - her tar dere med kaffekannen fra huset og fyller opp denne
 • Sirkus Jesper (alle dager bortsett fra mandager)

Billetter til Sirkus Jesper til forestillingen kl 17:30 på kvelden (bortsett fra i uke 26 da er enkelte dager kl. 19:30). Siste forestillingsdag er 04. august.

 • Nabobesøk
  Hver morgen ca. klokken 09:30, så vil boende gjester få besøk av noen av de godt kjente beboerne i Kardemomme By.

MAT UTENOM HØYSESONG

Utenom perioden 23. juni tom 05. august, er det ikke inkludert frokost ved overnatting i Kardemomme By.

Det er mulig å lage mat i huset selv. Det er også mulig å kjøpe mat i Dyreparkens restauranter (da i åpningstiden), i Abra Havn eller på Dyreparken Hotell.

BILLETTER I FORBINDELSE MED OVERNATTING

Billetter til Dyreparken og Badelandet er IKKE inkludert i prisen på overnattingen, og må kjøpes i tillegg. Som overnattingsgjest i Kardemomme By MÅ dere ha billett i forbindelse med oppholdet, og da også billett fra dagen dere kommer og til og med dagen dere drar.

Som overnattingsgjest i Kardemomme By får dere 50% rabatt på billettypen «Begge Parker». Dersom du ikke har bestilt dette allerede kan dette etterbestilles via «Min Side», via telefon 970 59 700 (tast 2) eller kan kjøpes i resepsjonen ved ankomst.

DYREPARKEN

Dyreparken har åpent hver dag hele året. Åpningstid og hva som er åpent vil variere ut fra prisnivå – dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere på plass i Kardemomme By og Kaptein Sabeltanns Verden, og når toget går i Hakkebakkeskogen.

 

Åpningstidene for Dyreparken og Badelandet, og nøyaktig hva som skjer kan dere se her:

http://www.dyreparken.no/aktivitetskalender

SPESIALDAGER I DYREPARKEN

Foreløpig er det satt opp 2 datoer med større arrangement:

05. mai – Gulledagen (Sparebanken Sør sin egen dag i Dyreparken)

02. september – LOS-dagen (LOS sin egen dag for sine kunder)

Dette er dager det forventes ekstra mange besøkende til Dyreparken, med flere åpne aktiviteter enn det vanligvis vil være på en dag i tilsvarende prisnivå.

ANNET

I tillegg til denne e-posten vil vi sende dere et ankomstbrev når det begynner å nærme seg deres innsjekksdato.

Kopi av Ankomstbrevet kan dere finne her

X