Dyreparken Safaricamp_Kart2019.pngKjære gjest!

Her er litt praktisk informasjon om Dyreparken Safaricamp og Dyreparken. 

BELIGGENHET
Dyreparken Safaricamp ligger kun 160 meter fra Dyreparkens inngang. Det tar ca. 4 - 5 minutter å gå fra campen til Dyreparken.

PARKERING
Vi deler parkeringsplassen med Dyreparken, og det er gratis parkering for boende gjester i Dyreparken Safaricamp. Dette gjelder på oppmerkede røde plasser eller egne plasser nær campen. Det er mulig å stå på disse plassene fra ankomst og til dere har sjekket ut. Etter utsjekk må bilen flyttes. Det er da mulig å flytte den til hovedparkeringen til Dyreparken. 

Dyreparken har innført nummerskiltlesning på alle våre parkeringsarealer, og for at parkeringen deres skal bli registert som gratis må dere registrere bilnummer ved ankomst/innsjekk. Dette MÅ da gjøres den dagen dere kommer, og gjøres i resepsjonen. 

NB: Husk å registrere totalt antall dager bilen vil være på parkeringsplassen. F.eks. én overnatting = registrere to dager på parkering. 

INNHOLD I TELTENE
Nesten alle teltene er tilrettelagt for veldig enkelt selvhushold, og inneholder:
• Stue med minikjøkken og sofa
• Et lite kjøleskap
• Mikrobølgeovn og vannkoker
• I tillegg er det enkelt servise til oppgitt antall sengeplasser.
• Varmeovn

Unntak er telttypen «2-sengs safaritelt uten bad» - dette teltet er kun 1 rom med 2 enkeltsenger.

Barn under 3 år overnatter gratis, så fremt de ligger i senger som allerede er i teltet. 

Sengetøy og håndklær er inkludert til alle over 3 år som bor i teltet. Sengene blir ikke redd opp, men sengetøy vil ligge klart. Det vil være mulig å kjøpe oppredning, men dette koster 65 kr per seng (se punkt lenger ned for "Etterbestilling"). 

Det er IKKE lov å ta med seg håndklær fra teltene til Badelandet.

Sluttrengjøring er inkludert i prisen og i tillegg vil det bli foretatt en enkel rengjøring og håndkleskift etter hver andre natt. 

ETTERBESTILLING
Hvis dere har glemt å bestille f.eks. frokost, middag eller annet, kan dette gjøres slik:
- Gå inn på dyreparken.no/logg-inn.
- Velg menypunktet Bestillinger.
- Velg bestillingsnummeret du vil gjøre tillegg på.
- Trykk på Bestill tillegg her.
- Gjør dine valg, legg i handlekurven og gå til betaling.

NB: Dette gjelder kun bestillinger som er gjort over nett. Ved bestillinger som er gjort manuelt via Dyreparken Overnatting, eller som er endret i etterkant, kan dere ringe 970 59 700 (tast 2) for etterbestilling. Produkter som etterbestilles skal også betales når de blir bestilt.

FROKOST
Frokost er IKKE inkludert i prisen på opphold på Dyreparken Safaricamp, men vi kan tilby en rekke frokostalternativer.

FROKOSTBUFFÉ PÅ DYREPARKEN HOTELL
På restaurant Safari kan det kjøpes deilig frokost bestående av ferske brødvarer, nystekt bacon, egg, pølser, et godt utvalg av pålegg, oster, syltetøy, frukt samt varm og kald drikke. Her er det også allergivennlige alternativer som glutenfritt bakverk, glutenfri müsli og økologisk rismelk.

Pris i helger fra påskeferien t.o.m. høstferien, ferier og hver dag i perioden 30. mai t.o.m. 16. august: 199 kr per voksen og 109 kr per barn over 3 år. 

Pris resten av året: 99 kr per voksen og 49 kr per barn over 3 år. 

MORGENVANDRING MED FROKOST
Opplevelsen starter med en enkel frokost midt i hjertet av Afrika. Når du er god og mett og klar for en ny dag blir du hentet av en av våre dyrepassere, som tar deg med på en helt unik dyrisk næropplevelse før Dyreparken åpner for andre gjester. 

Dagen er allerede godt i gang på dyreavdelingen, og dyrepasserne passer på at du får se og oppleve dagsaktuelle ting på dyrenes premisser. Opplevelsen er derfor forskjellig fra dag til dag. Denne opplevelsen krever også inngangsbilletter til Dyreparken. 

Går i perioden 20. juni - 02. august

Priser:
Pris 0-2 år: 0,-
Pris 3-13 år: 249,-
Pris 14+: 299,-

FROKOSTFEST PÅ LÅVEN - START DAGEN PÅ KUTOPPEN
Start dagen med en skikkelig frokostfest sammen med gjengen på KuToppen. Her blir det låvekonsert, god gårdsfrokost og masse underholdning. Det blir i tillegg mating av dyrene sammen med dyrepassere samt karakterene fra KuToppen. Bli med da vel!

Går i perioden 20. juni - 02. august

Priser:
Pris 0-2 år: 0,-
Pris 3-13 år: 179,-
Pris 14+: 249,-

INNGANGSBILLETTER
Har dere bestilt overnatting inkludert billetter (en pakke) eller overnatting og billetter i tillegg, vil dette stå i bekreftelsen. Ved pakke vil det ikke stå noen pris på billettene – dere vil kun se en pris for overnatting + billetter. Hvis det ikke står noe om billetter i bekreftelsen, så er ikke det bestilt.

Dersom dere ikke har bestilt en pakke som inkluderer billetter, vil billigste alternativ for billetter være å bestille på dyreparken.no. Her sparer dere 50 kr per billett sammenliknet med å kjøpe i billettluker eller resepsjon. 

DYREPARKEN
Dyreparken har åpent hver dag hele året. Men åpningstid og aktivitetsnivå varierer ut fra sesong – dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere i Kardemomme by, i Kaptein Sabeltanns Verden, eller om tribunetoget går i Hakkebakkeskogen.

Åpningstidene for Dyreparken og Badelandet finner dere her.

Aktivitetskalender for hva som skjer hver dag finner dere her

ANKOMSTBREV
I tillegg til denne e-posten vil vi sende dere et ankomstbrev fem dager før deres innsjekkingsdato.
Kopi finner dere her.

 

X