KART Dyreparken Safarikamp.png

BELIGGENHET
Dyreparken Safaricamp ligger kun 160 meter fra Dyreparkens inngang. Det tar ca. 4 - 5 minutter å gå fra campen til Dyreparken.

PARKERING
Det er gratis parkering for boende gjester på Dyreparken Safaricamp. Dette gjelder på oppmerkede røde p-plasser fra ankomst og frem til utsjekkstidspunkt på avreisedag.

I sommersesongen (22. juni tom 04. august) trenger dere parkeringsbevis for å stå på våre plasser. Dette får dere i resepsjonen ved ankomst. (Dere trenger da IKKE kjøpe dette på forhånd på dyreparken.no.). Dersom dere skal i Dyreparken på avreisedagen, kan parkeringsbeviset også brukes på Dyreparkens parkeringsplasser.

INNHOLD I TELTENE
Nesten alle teltene er tilrettelagt for veldig enkelt selvhushold, og inneholder:
• Stue med minikjøkken og sofa
• Et lite kjøleskap
• Mikrobølgeovn og vannkoker
• I tillegg er det enkelt servise til oppgitt antall sengeplasser.

Unntak er telttypen «2-sengs safaritelt uten bad» - dette teltet er kun 1 rom med 2 enkeltsenger.

Barn under 3 år overnatter gratis, så fremt de ligger i senger som allerede er i teltet. Det er også mulig å leie barneseng på Dyreparken Safaricamp. Dette koster 300 kr per seng i juli måned og 225 kr per seng i månedene utenom dette. Dyne/pute og sengetøy er inkludert i prisen.

Sengetøy og håndklær er ikke inkludert i prisen, men det er mulig å leie dette. Det koster 95 kr pr person. Hvis dere leier sengetøy så vil dette bli lagt klart for oppredning.

Det er IKKE lov å ta med seg håndklær fra teltene til Badelandet.

Det vil være mulig å betale for ferdig oppredde senger (dvs. sengetøy + oppredning). Dette koster kr. 145 per seng.

Rengjøring er ikke inkludert i prisen, men også mulig å bestille. Dette koster:
For 2-sengs telt: 295 kr
For 4-6-sengs telt: 695 kr

Sengetøy, oppredning og rengjøring kan bestilles via «Min Side» (se Etterbestilling).

NB: ved overnatting i telttypen «6-sengs safaritelt med bad og sjøutsikt» så er det inkludert sengetøy og håndklær, oppredning og rengjøring.

ETTERBESTILLING
Hvis dere har glemt å bestille f.eks. frokost, middag eller annet, kan dette gjøres slik:
- Gå inn på dyreparken.no/logg-inn.
- Velg menypunktet Bestillinger.
- Velg bestillingsnummeret du vil gjøre tillegg på.
- Trykk på Bestill tillegg her.
- Gjør dine valg, legg i handlekurven og gå til betaling.

NB: Dette gjelder kun bestillinger som er gjort over nett. Ved bestillinger som er gjort manuelt via Dyreparken Overnatting, eller som er endret i etterkant, kan dere ringe 970 59 700 (tast 2) for etterbestilling. Produkter som etterbestilles skal også betales når de blir bestilt.

VIP-STI
En «VIP-sti» er anlagt langs Grashavet (se rød linje på kartet over) for at våre boende gjester skal få en egen inngang til Dyreparken, og kan slippe inn èn time før ordinær åpningstid. Gangveienkan benyttes av boende gjester fra Dyreparken Hotell, Dyreparken Safaricamp og Abra Havn. Gangveien går like utenfor hotellets balkongrom i første etasje, og like under noen av safariteltene, så vi ber om at dere lister dere stilt på tå forbi...

FROKOST
Frokost er ikke inkludert i prisen på opphold på Dyreparken Safaricamp, men vi kan tilby en rekke frokostalternativer.

FROKOSTBUFFÉ PÅ DYREPARKEN HOTELL
På restaurant Safari kan det kjøpes deilig frokost bestående av ferske brødvarer, nystekt bacon, egg, pølser, et godt utvalg av pålegg, oster, syltetøy, frukt samt varm og kald drikke. Her er det også allergivennlige alternativer som glutenfritt bakverk, glutenfri müsli og økologisk rismelk.

Pris: 179 kr per voksen og 99 kr per barn over 3 år.

KLATREMUSFROKOST I DYREPARKEN
Går i disse periodene:
• 8.-12. juli
• 15.-19. juli
• 22-26. juli

Oppmøte ved Dyreparkens hovedinngang 09.05 - 09.15, avgang til Hakkebakkeskogen og frokosten starter presis 09.45.

Frokosten varer i 75 minutter. Klatremusfrokost er samme tur som «Klatremustur» inkl. Klatremus, Stabbursmus og Mikkel rev, men avsluttes med «møt og hils» på ALLE karakterene i Hakkebakkeskogen.

Pris: 279 kr per person over 3 år og 39 kr for barn under 3 år.
Prisen gjelder for inngang til Hakkebakkefrokost. Forutsetter egen billett til Dyreparken

SAFARIFROKOST I DYREPARKEN
Kun for gjester på Dyreparken Hotell eller Dyreparken Safaricamp, og kan bestilles via «Min Side». Går i perioden 22. juni t.o.m. 4. august.

Oppmøte ved inngangen til Dyreparken 08:00, og varighet er ca 150 minutter. Opplevelsen starter med Frokost i Bella og Gusto for deretter å gå over i safari

Pris i juli: 329 kr for alle personer over 3 år. Barn under 3 år er gratis.
Prisen gjelder kun for inngang under morgensafari. Produktet krever inngangsbillett i tillegg.

FROKOSTFEST PÅ LÅVEN - NYHET 2019!
Start dagen med en skikkelig frokostfest sammen med gjengen på KuToppen. Her blir det låvekonsert, god gårdsfrokost og masse underholdning. Det blir i tillegg mating av dyrene sammen med dyrepassere samt karakterene fra KuToppen. Bli med da vel!

Går i perioden 1. tom 31. juli.

Priser:
Pris 0-2 år: 69,-
Pris 3-13 år: 229,-
Pris 14+: 299,-

INNGANGSBILLETTER
Har dere bestilt overnatting inkludert billetter (en pakke) eller overnatting og billetter i tillegg, vil dette stå i bekreftelsen. Ved pakke vil det ikke stå noen pris på billettene – dere vil kun se en pris for overnatting + billetter. Hvis det ikke står noe om billetter i bekreftelsen, så er ikke det bestilt.

Dersom dere ikke har bestilt en pakke som inkluderer billetter, vil billigste alternativ for billetter være å bestille på dyreparken.no. Her sparer dere 50 kr per billett i forhold til å kjøpe i billettluker, resepsjon eller over telefon.

DYREPARKEN
Dyreparken har åpent hver dag hele året. Men åpningstid og aktivitetsnivå varierer ut fra sesong – dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere i Kardemomme by, i Kaptein Sabeltanns Verden, eller om tribunetoget går i Hakkebakkeskogen.

Åpningstidene for Dyreparken og Badelandet finner dere her.

Aktivitetskalender for hva som skjer hver dag finner dere her

ANKOMSTBREV
I tillegg til denne e-posten vil vi sende dere et ankomstbrev fem dager før deres innsjekkingsdato.
Kopi finner dere her.

 

X