Dyreparken-Hotell_Kart_print.jpg

BELIGGENHET
Dyreparken Hotell, som ser ut som Noas Ark – ligger på Grashavets bredd ca. 12 km øst for Kristiansand. Hotellet ligger kun 80 meter fra Dyreparkens inngang. Det tar ca. 2-3 minutter å gå til Dyreparken.

PARKERING
Vi deler parkeringsplassen med Dyreparken, og det er gratis parkering for boende gjester på Dyreparken Hotell. Dette gjelder på oppmerkede røde p-plasser fra ankomst og frem til utsjekkstidspunkt på avreisedag.

I sommersesongen (22. juni tom 4. august) trenger dere parkeringsbevis for å stå på våre plasser. Dette får dere i resepsjonen ved ankomst. (Dere trenger da IKKE kjøpe dette på forhånd på dyreparken.no.). Dersom dere skal i Dyreparken på avreisedagen, kan parkeringsbeviset også brukes på Dyreparkens parkeringsplasser.

Du som har el-bil har muligheter til å lade bilen på ladestasjonen som befinner seg på parkeringsplassen.

INNHOLD I ROMMENE
Alle rommene på hotellet inneholder:
• Et lite kjøleskap
• Vannkoker
• Eget bad med dusj

Hotellet har:
• Gratis Wifi
• Treningsrom i 4. etasje.
• Egen brygge med soldekk.

Ekstra personer: Alle rom som har køyeseng har mulighet for ekstra oppredning på madrass på gulvet. Ekstra personer i rommet kan kun bestilles ved å ringe oss og gjøres etter at overnatting/pakke er bestilt på nett.

Pris for dette er 150 per natt for voksne og 100 kr per natt for barn over 3 år. De inngår da ikke i pakker, og for dem gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger.

Barn under 3 år overnatter gratis i foreldres seng. Ønsker du ekstra oppredning på sofa eller køyeseng for barn under 3 år – koster dette kr. 100,- ekstra per natt. Det er også mulig å leie barneseng på Dyreparken Hotell. Dette koster 300 kr per seng i juli måned og 225 kr per seng i månedene utenom dette. Dyne/pute og sengetøy er inkludert i prisen.

Håndklær er inkludert til alle over 3 år som bor i rommet.
Det er IKKE lov å ta med seg håndklær fra hotellrom til Badelandet.

Rengjøring: Rommet blir rengjort hver dag hvis ikke «ikke forstyrr» lappen er hengt opp. Ønsker du å bytte håndkle hver dag – legger du de på gulvet.

PLASSERING AV ROMMET
Dersom dere ønsker å bo i ett spesifikk rom/plassering, kontakt oss på e-post post@dyreparken.no eller ring oss på tlf. 970 59 700 (tast 2) hverdager mellom 09.00 og 16.00.

Gir dere beskjed om ønsker nær ankomst, kan vi dessverre ikke garantere at ønsket blir oppfylt.

Ønsker dere å legge inn ønske om plassering for flere familier, trenger vi bestillingsnumrene til alle. Det er ikke mulig å oppgi kun navn.

VIP-STI
En «VIP-sti» er anlagt langs Grashavet (se rød linje på kartet over) for at våre boende gjester skal få en egen inngang til Dyreparken, og kan slippe inn èn time før ordinær åpningstid. Gangveienkan benyttes av boende gjester fra Dyreparken Hotell, Dyreparken Safaricamp og Abra Havn. Gangveien går like utenfor hotellets balkongrom i første etasje, og like under noen av safariteltene, så vi ber om at dere lister dere stilt på tå forbi...

ETTERBESTILLING
Hvis dere har glemt å bestille f.eks. frokost, middag eller annet, kan dette gjøres slik:
- Gå inn på dyreparken.no/logg-inn.
- Velg menypunktet Bestillinger.
- Velg bestillingsnummeret du vil gjøre tillegg på.
- Trykk på Bestill tillegg her.
- Gjør dine valg, legg i handlekurven og gå til betaling.

NB: Dette gjelder kun bestillinger som er gjort over nett. Ved bestillinger som er gjort manuelt via Dyreparken Overnatting, eller som er endret i etterkant, kan dere ringe 970 59 700 (tast 2) for etterbestilling. Produkter som etterbestilles skal også betales når de blir bestilt.

FROKOST
I alle måneder bortsett fra sommersesongen (22. juni tom 11. august) er frokost inkludert i prisen på opphold på Dyreparken Hotell.

I sommersesongen er frokost IKKE inkludert, og vi kan da tilby en rekke ulike frokostalternativer.

FROKOSTBUFFÉ PÅ DYREPARKEN HOTELL
På restaurant Safari kan det kjøpes deilig frokost bestående av ferske brødvarer, nystekt bacon, egg, pølser, et godt utvalg av pålegg, oster, syltetøy, frukt samt varm og kald drikke. Her er det også allergivennlige alternativer som glutenfritt bakverk, glutenfri müsli og økologisk rismelk.
- Pris: 179 kr per voksen og 99 kr per barn over 3 år.

KLATREMUSFROKOST I DYREPARKEN
Kan bestilles via dyreparken.no, og går i disse periodene:
• 8.-12. juli
• 15.-19. juli
• 22-26. juli

Oppmøte ved Parkens Hovedinngang 09.05 - 09.15, avgang til Hakkebakkeskogen og frokosten starter presis 09.45.

Frokosten varer i 75 minutter. Klatremusfrokost er samme tur som «Klatremustur» inkl. Klatremus, Stabbursmus og Mikkel rev, men avsluttes med «møt og hils» på ALLE karakterene i Hakkebakkeskogen.

Pris: 279 kr per person over 3 år og 39 kr for barn under 3 år.
Prisen gjelder for inngang til Hakkebakkefrokost. Forutsetter egen billett til Dyreparken

SAFARIFROKOST I DYREPARKEN
Kun for gjester på Dyreparken Hotell eller Dyreparken Safaricamp, og kan bestilles via «Min Side». Går i perioden 22. juni tom 04. august.

Oppmøte ved inngangen til Dyreparken 08.00, og varighet er ca 150 minutter. Opplevelsen starter med Frokost i Bella og Gusto for deretter å gå over i safari.

Pris i juli: 329 kr for alle personer over 3 år. Barn under 3 år er gratis.
Prisen gjelder kun for inngang under morgensafari. Produktet krever inngangsbillett i tillegg.

FROKOSTFEST PÅ LÅVEN - NYHET 2019!
Start dagen med en skikkelig frokostfest sammen med gjengen på KuToppen. Her blir det låvekonsert, god gårdsfrokost og masse underholdning. Det blir i tillegg mating av dyrene sammen med dyrepassere samt karakterene fra KuToppen. Bli med da vel!

Går i perioden 1. t.o.m. 31. juli.

Priser:
Pris 0-2 år: 69,-
Pris 3-13 år: 229,-
Pris 14+: 299,-

INNGANGSBILLETTER
Har dere bestilt overnatting inkludert billetter (en pakke) eller overnatting og billetter i tillegg, vil dette stå i bekreftelsen, og være mulig å laste ned eller skrive ut fra «Min Side». Ved pakke vil det ikke stå noen pris på billettene – dere vil kun se en pris for overnatting + billetter. Hvis det ikke står noe om billetter i bekreftelsen, så er ikke det bestilt.

Dersom dere ikke har bestilt en pakke som inkluderer billetter, vil billigste alternativ for billetter være å bestille på dyreparken.no. Her sparer dere 50 kr per billett i forhold til å kjøpe i billettluker, resepsjon eller over telefon.

DYREPARKEN
Dyreparken har åpent hver dag hele året. Men åpningstid og aktivitetsnivå varierer ut fra sesong – dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere i Kardemomme by, i Kaptein Sabeltanns Verden, eller om tribunetoget går i Hakkebakkeskogen.

Åpningstidene for Dyreparken og Badelandet finner dere her.

Aktivitetskalender for hva som skjer hver dag finner dere her

SPESIALDAGER I DYREPARKEN
Foreløpig er det satt opp to datoer med større arrangementer:
11. mai: Gulledagen (Sparebanken Sør sin egen dag i Dyreparken)
1. september: LOS-dagen (LOS sin egen dag for sine kunder)

På disse dagene er det ekstra mange besøkende i Dyreparken. Det er flere åpne aktiviteter enn normalt, men til gjengjeld er det mer kø enn det er på tilsvarende dager i samme prisnivå.

ANKOMSTBREV
I tillegg til denne e-posten vil vi sende dere et ankomstbrev fem dager før deres innsjekkingsdato.
Kopi finner dere her

 

X