NB! Informasjonen gjelder for sesongen 2018. Dersom du har en bestilling for 2019 vil denne siden bli oppdatert medio november!

Beliggenhet

Abra Havn ligger på utsiden av Dyreparken, ca. 600 meter øst for Dyreparkens hovedinngang. Det tar ca. 8-10 minutter å gå fra Abra Havn til Dyreparken.

Parkering

 • Det er gratis parkering for boende gjester i Abra Havn. Dette gjelder på oppmerkede P-plasser fra ankomst og frem til utsjekkstidspunkt på avreisedag.
 • I høysesongen 23. juni tom 05. august trenger dere parkeringsbevis for å stå på våre plasser. Dette får dere i resepsjonen ved ankomst, og trenger IKKE kjøpe dette på forhånd på nett.
 • Dersom dere skal i Dyreparken på avreisedagen i denne perioden, kan dette parkeringsbeviset også brukes på Dyreparkens parkeringsplasser.

Innhold i leilighetene

 • Alle leilighetene i Abra Havn er tilrettelagt for selvhushold og inneholder et lite kjøleskap, kokeplater (ikke stekeovn), mikrobølgeovn og vannkoker. Det er også presskanne til kaffe i alle kåkene. I tillegg er det basis utstyr for matlaging, og servise til oppgitt antall sengeplasser + 2.
 • Alle leilighetene (bortsett fra «Toroms Sjørøverkåk (2 senger)» har plass til opptil 2 personer på sovesofa i stuen. Oppredning på sovesofa kan kun bestilles ved å ringe oss på tlf 970 59 700 og koster 350 kr per person per natt i juli måned, og 250 kr per person per natt i månedene utenom dette. Personer på sovesofa inngår ikke i pakker, og for dem så gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger
 • Håndklær og sengetøy er inkludert til alle over 3 år som bor i sjørøverkåken. Det vil bli redd opp i alle underkøyer og lagt klart sengetøy til overkøyer / sovesofa.
 •  Det er IKKE lov å ta med seg håndklær fra leiligheten til Badelandet.

 • Det blir foretatt en enkel rengjøring (gulvvask og søppeltømming) og håndkleskift etter hver 2 natt. Det ville vært fint om dere kunne ha ryddet vekk ting fra gulvet i forbindelse med dette.

 • Oppvaskmaskinen blir satt på av tidligere gjester, og den blir ikke ryddet ut før deres ankomst. 

 • Barn under 3 år overnatter gratis så fremt de ligger i senger som allerede er i leiligheten, eller dere tar med egen reiseseng/barneseng. Det er også mulig å leie barneseng i Abra Havn. Dette koster 350 kr per seng i juli måned og 250 kr per seng i månedene utenom dette. Dyne/pute og sengetøy er inkludert i prisen.

Plassering av leiligheten

Hvis dere ikke har bestilt en temaleilighet eller betalt for spesifikk leilighet/plassering, kan vi dessverre ikke gi dere informasjon om plassering på leiligheten før ved innsjekk.

Dersom dere ønsker å bo i en spesifikk leilighet/plassering, kan dette være mulig innenfor den bestilte leilighetskategori ved å kontakte oss på telefon 970 59 700 (tast 2 og deretter 1) hverdager mellom 09:00-16:00. Gebyret er på 295 kr pr. leilighet og betales ved bestilling. 

NB: Siste frist for reservering av spesifikk leilighet/plassering er 2 uker før ankomstdato, og det er kun et begrenset antall leiligheter som kan reserveres på hver dato. Ved bestilling i juli med ankomst i juli, er det ikke mulig å reservere plassering.

 Gir dere beskjed om ønsker nær ankomst, kan vi dessverre ikke garantere at ønsket blir oppfylt.

 Skal dere reservere plassering for flere familier, trenger vi bestillingsnumrene til alle. Det går ikke å oppgi kun navn.

Praktisk info

 • Innsjekk er fra kl 15:00 og utsjekk er innen kl 11:00
 • Husdyr er ikke tillatt
 • Respsjonskiosk hvor det er mulig å kjøpe snacks og suvenirer. Utvalg varierer etter sesong.
 • Matservering i Sjørøverkroa – Den Sorte Mann.
 • Grilling er ikke tillatt i Abra Havn eller i, og ved, Dyreparken.
 • Bading i vann og tjern i, og ved, Dyreparken og Abra Havn er ikke tillatt.
 • Sykler, sparkesykler, rullebrett, rulleskøyter e.l. er ikke tillatt inne i Abra Havn
 • For at alle sjørøvere og landkrabber skal få sove godt om natten ber vi dere om å respektere nattero i området fra kl.23:00 – kl.07:00.
 • Sjørøveregaranti i helger (fredag kveld tom søndag morgen),  i alle ferier og hver dag 1. juni til 19. august.»

Etterbestilling

Hvis dere har glemt å bestille f.eks. frokost, middag eller annet, kan dette gjøres slik: 

 • Gå inn på dyreparken.no/logg-inn
 • Velg arkfanen Mine bestillinger etter å ha logget inn
 • Trykk på Tilleggsbestilling på den bestillingen du vil legge til nye produkt
 • Gjør dine valg, legg i handlekurven og gå til betaling

NB: Dette gjelder kun bestillinger som er gjort over nett. Ved bestillinger som er gjort manuelt via Dyreparken Overnatting, eller som er endret i etterkant, kan dere ringe 97 05 97 00 (tast 2) for etterbestilling. Produkter som etterbestilles skal også betales når de blir bestilt.

Frokost

En sjørøver vil ha valgfrihet! Vi kan tilby; 

 • - Eget selvhushold i leiligheten
 • - Det er mulig å kjøpe ferske rundstykker og brød i Sjørøverkroa hver dag.

Frokostproviant
Frokostproviant består av to ferske rundstykker, assortert kuvertpålegg og juice. Hentes i Sjørøverkroa hver morgen, og nytes i egen leilighet. Kun for boende gjester i Abra Havn.
Pris: 85 kr per proviant.

Frokostbord i Abra Havn
Kun perioden 23. juni tom 05. august. Utenom denne perioden på forespørsel.
Frokostbordet inneholder ferskt brød, rundstykker, diverse kjøttpålegg, egg, oster, syltetøy, frukt, grønnsaker, yoghurt og frokostblandinger samt varm og kald drikke. Pris: 169 kr per voksen og 79 kr per barn over 3 år.

Frokost med sjørøvere
Bli med Kaptein Sabeltanns eget mannskap til bords, og få smaken på både rottesuppe og sjørøvervafler. NB! Begrenset kapasitet. Kun for boende gjester i Abra Havn. Frokosten foregår på "Sjørøverkroa Den Sorte Mann" i Abra Havn.

Kan bookes for helger (lørdag og søndag morgen), ferier, samt hver dag i perioden 02. juni tom 19. augus

Pris: 279 kr per voksen, 199 kr per barn og 49 kr for barn under 3 år.

Inngangsbilletter i forbindelse med overnatting

Har dere bestilt overnatting inkludert billetter (en pakke), vil billettene bli sendt sammen med bekreftelsen.

Dersom dere ikke har bestilt en ferdige pakke, vil billigste alternativ for billetter være ved bestilling på Dyreparken.no. Her sparer dere 50 kr per billett kontra å kjøpe i billettluker, resepsjon eller over telefon.

Hvis dere allikevel ønsker hjelp med billettbestilling, kan dere ringe oss på telefon 97 05 97 00 (tast 2 og deretter 1) hverdager mellom 09.00 og 16.00.

Dyreparken
Dyreparken har åpent hver dag hele året. Åpningstid og hva som er åpent vil variere ut fra prisnivå – dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere på plass i Kardemomme By og Kaptein Sabeltanns Verden, og når toget går i Hakkebakkeskogen.

Åpningstidene for Dyreparken og Badelandet, og nøyaktig hva som skjer kan dere se her:
http://www.dyreparken.no/aktivitetskalender

Spesialdager i Dyreparken 2017
Foreløpig er det satt opp to datoer med større arrangementer i Dyreparken.

05. mai: Gulledagen (Sparebanken Sør sin egen dag i Dyreparken)
02. september: LOS-dagen (LOS sin egen dag for sine kunder)

Dette er dager det forventes ekstra mange besøkende til Dyreparken, med flere åpne aktiviteter enn det vanligvis vil være på en dag i tilsvarende prisnivå.

Annet
I tillegg til denne e-posten vil vi sende dere et ankomstbrev når det begynner å nærme seg deres innsjekksdato.
Kopi av Ankomstbrevet kan dere finne her

X