Abra Havn_Kart2019.png

BELIGGENHET ABRA HAVN
Abra Havn ligger øst for Dyreparken, ca. 600 meter fra Dyreparkens inngang.
Det tar ca. 8 - 10 minutter å gå fra Abra Havn til Dyreparken.

PARKERING
Det er gratis parkering for boende gjester i Abra Havn. Dette gjelder på oppmerkede p-plasser fra ankomst og frem til utsjekkstidspunkt på avreisedag.

I sommersesongen (22. juni t.o.m. 4. august) trenger dere parkeringsbevis for å stå på våre plasser. Dette får dere i resepsjonen ved ankomst. (Dere trenger da IKKE kjøpe dette på forhånd på dyreparken.no). Dersom dere skal i Dyreparken på avreisedagen, kan parkeringsbeviset også brukes på Dyreparkens parkeringsplasser.

INNHOLD I SJØRØVERKÅKENE
Alle sjørøverkåker i Abra Havn er tilrettelagt for selvhushold, og inneholder:
* Et lite kjøleskap
* Kokeplater (ikke stekeovn)
* Mikrobølgeovn
* Vannkoker og presskanne.
I tillegg er det basisutstyr for matlaging, samt servise til oppgitt antall sengeplasser + 2.

Ekstra personer: Alle kåker (bortsett fra «Toroms Sjørøverkåk (2 senger)» har i tillegg til antall senger plass til opptil 2 personer over 3 år. Da enten på sovesofa eller dele seng med andre. Ekstra personer i kåken kan kun bestilles ved å ringe oss og gjøres etter at overnatting/pakke er bestilt på nett.

Pris for dette er 300 kr per person per natt i juli, og 200 kr per person per natt i månedene utenom dette. De inngår da ikke i pakker, og for dem gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger.

Barn under 3 år overnatter gratis, så fremt de ligger i senger som allerede er i kåken, eller dere tar med egen reiseseng/barneseng. Det er også mulig å leie barneseng i Abra Havn. Dette koster 300 kr per seng i juli måned og 225 kr per seng i månedene utenom dette. Dyne/pute og sengetøy er inkludert i prisen.

Håndklær og sengetøy er inkludert til alle over 3 år som bor i sjørøverkåken. Det vil bli redd opp i alle underkøyer og lagt klart sengetøy til overkøyer/sovesofa.

Det er IKKE lov å ta med seg håndklær fra sjørøverkåken til Badelandet.

Rengjøring: Det blir foretatt en enkel rengjøring (gulvvask og søppeltømming) og håndkleskift etter hver andre natt. Det ville vært fint om dere kunne ha ryddet vekk ting fra gulvet i forbindelse med dette.

Oppvaskmaskinen blir satt på av tidligere gjester, og blir ikke ryddet ut av før deres ankomst.

PLASSERING AV SJØRØVERKÅKEN
Hvis dere ikke har bestilt en temakåk eller betalt for spesifikk kåk/plassering, kan vi dessverre ikke gi dere informasjon om plassering av sjørøverkåken før ved innsjekk.

Dersom dere ønsker å bo i en spesifikk sjørøverkåk/plassering, kontakt oss på tlf. 970 59 700 (tast 2) hverdager mellom 09.00 og 16.00. Gebyret er på 295 kr per sjørøverkåk og betales ved bestilling.

NB: Siste frist for reservering av spesifikk sjørøverkåk/plassering er to uker før ankomstdato. Det er kun et begrenset antall kåker som kan reserveres på hver dato. Ved bestilling i juli med ankomst i juli, er det ikke mulig å reservere plassering.

Gir dere beskjed om ønsker nær ankomst, kan vi dessverre ikke garantere at ønsket blir oppfylt.

Skal dere reservere plassering for flere familier, trenger vi bestillingsnumrene til alle. Det er ikke mulig å oppgi kun navn.

VIP-STI
En «VIP-sti» er anlagt langs Grashavet (se rød linje på kartet over) for at våre boende gjester skal få en egen inngang til Dyreparken, og kan slippe inn èn time før ordinær åpningstid. Gangveienkan benyttes av boende gjester fra Dyreparken Hotell, Dyreparken Safaricamp og Abra Havn. Gangveien går like utenfor hotellets balkongrom i første etasje, og like under noen av safariteltene, så vi ber om at dere lister dere stilt på tå forbi...

ETTERBESTILLING
Hvis dere har glemt å bestille f.eks. frokost, middag eller annet, kan dette gjøres slik:
- Gå inn på dyreparken.no/logg-inn.
- Velg menypunktet Bestillinger.
- Velg bestillingsnummeret du vil gjøre tillegg på.
- Trykk på Bestill tillegg her.
- Gjør dine valg, legg i handlekurven og gå til betaling.

NB: Dette gjelder kun bestillinger som er gjort over nett. Ved bestillinger som er gjort manuelt via Dyreparken Overnatting, eller som er endret i etterkant, kan dere ringe 970 59 700 (tast 2) for etterbestilling. Produkter som etterbestilles skal også betales når de blir bestilt.

FROKOST
Vi kan tilby en rekke ulike frokostalternativer.

EGET SELVHUSHOLD I SJØRØVERKÅKEN
Det er mulig å kjøpe ferske rundstykker og brød i Sjørøverkroa Den Sorte Mann.

FROKOSTPROVIANT
Frokostproviant er en pakke som består av to ferske rundstykker, assortert pålegg og juice. Hentes i Sjørøverkroa om morgenen, og nytes i egen sjørøverkåk. Kun for boende gjester i Abra Havn. Pris: 89 kr per proviant.

FROKOSTBORD I ABRA HAVN
Frokostbordet inneholder varm og kald frokostmat, ferskt brød, rundstykker, frukt, grønnsaker, yoghurt og frokostblandinger samt varm og kald drikke.

På Sjørøverkroa Den Sorte Mann lørdager og søndager i mai og juni, hver dag i perioden 21. juni tom 11. august og Lørdag og søndag i uke 33 og 34. Utenom denne perioden på forespørsel.

Pris: 179 kr per voksen og 89 kr per barn over 3 år.

FROKOST MED SJØRØVERE
Bli med Kaptein Sabeltanns eget mannskap til bords, og få smaken på både rottesuppe og sjørøvervafler. Nyt varm- og kaldmatsbuffé, etterfulgt av sjørøvertokt.
Frokosten foregår på Sjørøverkroa Den Sorte Mann. Kun for boende gjester i Abra Havn.

Barn over 10 år kan gå alene på frokosten. Barn under 10 år må være ifølge med en voksen (over 14 år).

NB: Begrenset kapasitet.

Kan bookes for helger (lørdag og søndag morgen) fra påske t.o.m. høstferien, i ferier, samt hver dag i perioden 30. mai tom 18. august.
Pris: 279 kr per voksen, 199 kr per barn og 49 kr for barn under 3 år.
Pris i perioden 22. juni - 18. august: 299 kr per voksen, 229 kr per barn og 69 kr for barn 0-2 år.

INNGANGSBILLETTER
Har dere bestilt overnatting inkludert billetter (en pakke) eller overnatting og billetter i tillegg, vil dette stå i bekreftelsen, og være mulig å laste ned eller skrive ut fra «Min Side». Ved pakke vil det ikke stå noen pris på billettene – dere vil kun se en pris for overnatting + billetter. Hvis det ikke står noe om billetter i bekreftelsen, så er ikke det bestilt.

Dersom dere ikke har bestilt en pakke som inkluderer billetter, vil billigste alternativ for billetter være å bestille på dyreparken.no. Her sparer dere 50 kr per billett i forhold til å kjøpe i billettluker, resepsjon eller over telefon.

DYREPARKEN
Dyreparken har åpent hver dag hele året. Men åpningstid og aktivitetsnivå varierer ut fra sesong – dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere i Kardemomme by, i Kaptein Sabeltanns Verden, eller om tribunetoget går i Hakkebakkeskogen.

Åpningstidene for Dyreparken og Badelandet, og aktivitetskalender finner dere her:
http://www.dyreparken.no/aktivitetskalender

SPESIALDAGER I DYREPARKEN
Foreløpig er det satt opp to datoer med større arrangementer:

11. mai – Gulledagen (Sparebanken Sør sin egen dag i Dyreparken)
1. september – LOS-dagen (LOS sin egen dag for sine kunder)

På disse dagene er det ekstra mange besøkende i Dyreparken. Det er flere åpne aktiviteter enn normalt, men til gjengjeld er det mer kø enn det er på tilsvarende dager i samme prisnivå.

ANKOMSTBREV
I tillegg til denne e-posten vil vi sende dere et ankomstbrev fem dager før deres innsjekkingsdato.
Kopi finner dere her

 

X