Kardemomme-by_Kart.jpg

Beliggenhet 
Kardemomme by ligger inne i Dyreparken, ca 600 meter unna Dyreparkens hovedinngang. Det tar ca 8-10 minutter å gå fra hovedinngangen og opp til byen.

Innsjekk
Innsjekk i husene er fra kl. 15.00. Nøkler får dere i resepsjonen på Dyreparken Hotell. Dere er hjertelig velkommen til å gå inn i Dyreparken fra kl. 10.00 på ankomstdagen.
Alle overnattingsgjester i Kardemomme by MÅ ha inngangsbillett til Dyreparken. Har dere ikke kjøpt billetter på forhånd, kan dere kjøpe dette i resepsjonen på Dyreparken Hotell.
Dere får 50 prosent rabatt på billettypen «Begge parker» når dere overnatter i Kardemomme by. 

Utsjekk
Huset skal forlates i låst og ryddet stand innen kl. 11.00.
Husnøklene må være levert innen kl. 11.15 til Dyreparken Hotell.
Vask av huset er inkludert, men vi setter pris på om dere setter på oppvaskmaskinen før dere drar.
Sengetøy og håndklær legges i skittentøysekkene på innsiden av utgangsdøren.

Parkering
Hvert hus får disponere to parkeringsplasser foran inngangen til Dyreparken under oppholdet. Disse er markert med nummeret på huset dere skal bo i.
Den ene parkeringsplassen kan benyttes under hele oppholdet, fra dere ankommer (fra kl. 11.15 og utover) og helt til dere drar hjem på avreisedagen.
Den andre plassen kan kun benyttes i perioden dere har nøkkel til huset (fra kl.15.00 på ankomstdagen, til kl.11.15 på avreisedagen). Etter dette kan dere benytte de øvrige p-plassene til Dyreparken.
Ved behov for ytterlige plasser må de ordinære parkeringsplassene benyttes.
I sommersesongen (22. juni t.o.m 4. august) trenger dere parkeringsbevis for å stå på våre plasser. Dette får dere i resepsjonen ved ankomst.
Dersom dere skal være i Dyreparken på avreisedagen, kan parkeringsbeviset også brukes på Dyreparkens parkeringsplasser.

Bagasjetralle/oppbevaring
Ved parkeringsplassen finner dere en låst bagasjetralle med husnummer. Bruk nøkkel på nøkkelknippet for å låse opp hengelåsen.
Bagasjetrallen skal låses fast ved huset / på parkeringen når den ikke er i bruk.
Trallen er til disposisjon fra kl. 15.00 på ankomstdagen (etter at nøkkel er hentet) og til kl. 11.15 på avreisedagen (til nøkkel leveres). Husk å låse trallen ved riktig parkeringsplass etter utsjekk.

Nøkler
Nøklene dere får utdelt passer til huset dere skal bo i og til hengelåsen til trallen dere disponerer.
Dere skal bruke inngangsdøren ved kjøreporten, som ligger til venstre for Gjesteservice. På døren står det Kardemomme by. Her har dere mulighet til å låse dere inn etter at Parken er stengt, da med samme nøkkel som til huset. (OBS: For å gå ut av Parken må dere benytte vanlige utganger). Dere kan komme og gå som dere ønsker.

Under oppholdet
Som gjest i Kardemomme by kan dere bevege dere fritt rundt i Parken på kveldstid under oppholdet. Vennligst respekter sperringer og vis hensyn overfor dyrene.
Av hensyn til brannfare er all grilling forbudt i og utenfor Dyreparken. Røyking er kun tillatt på merkede røykesoner.
Bading i vann og tjern i Dyreparken er ikke tillatt.
Sykler, sparkesykler, rullebrett, rulleskøyter o.l. er ikke tillatt inne i Parken.
For at både to- og firbente skal få sove godt om natten ber vi dere om å respektere nattero i området fra kl.23:00 til kl.07:00.
Dersom dere skulle oppdage noen avvik i huset, ber vi dere om å melde fra til oss umiddelbart slik at vi kan rette opp feilen så raskt som mulig.
Utenom åpningstidene vil Securitas patruljere området.

Hva skjer i Dyreparken?
Åpningstider og aktivitetskalender for Dyreparken og Badelandet:
http://www.dyreparken.no/aktivitetskalender 

ANNET
Vi har tidligere sendt ut en e-post med annen nyttig informasjon rundt deres opphold. Kopi finnes her: link til infobrev.

Lurer dere på noe i forkant, kan dere ringe Dyreparken Overnatting: Booking tlf: 970 59 700 (tast 2 )hverdager mellom 9 og 16.
Lurer dere på noe under oppholdet kan dere ringe Resepsjonen i Abra Havn på tlf: 95 19 63 06

VELKOMMEN SKAL DERE VÆRE!
Kardemommehilsen fra oss i Dyreparken Overnatting

X