Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Sommerferien i Dyreparken og Badelandet!

Her kan du se hva som skjer i Dyreparken og Badelandet i sommer – det er bare å glede seg!

TOLV TIMER MORO I DYREPARKEN – HVER DAG I SOMMER!

Også i år kan du oppleve 12 timer moro i Dyreparken hver eneste dag! Vi holder portene åpne fra kl. 08.00 til kl. 20.00 hele sommerferien. Aktivitetstilbudet er fullspekket med underholdning, dyrepresentasjoner, show og unike opplevelser for små og store.

I fjor hadde både Dyreparken og Badelandet utsolgte dager grunnet begrenset kapasitet. Vi begrenser antall samtidige gjester i parkene som et tiltak for å forhindre kø og store ansamlinger med besøkende. Kapasiteten vil tilpasses i takt med smittevernreglementet.

Slik kan en typisk sommerdag i Dyreparken og Badelandet se ut:

Underholdning dagen lang!

Hos oss finner du spennende underholdning hele dagen! Her er noen av våre høydepunkter

Se all underholdning

Hakkebakkeskogen

Du vet sikkert at Klatremus og vennene hans bor i Hakkebakkeskogen. Men visste du at Hakkebakkeskogen ligger i Dyreparken? Bli med på «Reisen gjennom Hakkebakkeskogen» – en reise gjennom den ekte Hakkebakkeskogen.

Underholdning i Kaptein Sabeltanns Verden

To forskjellige show som spilles annenhver dag om sommeren, «Kaptein Sabeltann velger mannskap til tokt på Grashavet» og «Kaptein Sabeltann vil dra på tokt mot Kjuttaviga».

NYHET: Klara og Gautes grøtfest på låven!

Bli med KuToppens Klara Ku og bestevennen hennes Gaute på en skikkelig festlig opplevelse på låven. De to bestevennene lover supergod stemning, grøt til store og små og musikk, sang og historier om livet på dette drømmestedet.

Tidspunkt: 12. juli – 30. juli 2021 (bortsett fra lørdager og søndager)

Voksen (14 år +): Kr. 249,-
Barn (3-13 år): Kr. 199,-
Barn 0-2 år: Kr. 29,-

Sikre deg et bord på låven

Utvalgte aktiviteter du kan glede deg til

JungelBob

JungelBob er en kjempekul bob-bane. En opplevelse som garanterer store mengder magasug!

Spøkelseshuset

I Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt sender Spøkelseshusets portvokter deg inn i drømmenes og marerittenes verden. Selv Kongen på Havet er redd noe, og alt det han frykter er samlet innenfor dette husets vegger.

Bilbanen

Elektriske minibiler for barn mellom 4 og 10 år.

Mosks Traktorbane

Mosks traktorbane

Tenk å få lov til å kjøre traktor helt på egen hånd! På KuToppen i Dyreparken kan alle uansett alder få kjøre en tur i Mosks traktorbane.

Én dag er ikke nok!

Det er mye å oppleve i Dyreparken og Badelandet i sommerferien – såpass mye at én dag rett og slett ikke holder. Det er aktiviteter, dyrepresentasjoner, underholdning, spill og flere unike universer som blant annet Kaptein Sabeltanns Verden, Hakkebakkeskogen og Kardemomme by for å nevne noen.

Vi anbefaler derfor minimum to-dagers billett, flere velger også gjerne tre- og firedagers billett. Da opplever du mest, og det er ingen tvil om at de mest fornøyde gjestene er de som besøker oss over flere dager. Da er det jammen bra at én ekstra dag kun koster 150kr pr person!

Jeg klarer ikke vente – jeg vil bestille parkbilletter nå

Hvor vil du bo?

I Dyreparken kan velge mellom seks unike overnattingssteder, og på noen av dem bor du virkelig midt i eventyret. Sjekk ut denne filmen som viser deg kjapt hva du kan velge mellom. Husk at flere av overnattingsstedene faktisk nærmer seg fulle allerede, så vi anbefaler å bestille raskt!

 

Tips: Alt i én pakke!

Vi anbefaler pakkeferie! En pakke inneholder alltid overnatting og rabatterte inngangsbilletter, enkelte pakker inneholder også forestillingsbilletter. Bestiller du pakke har du i tillegg ekstra gunstige avbestillingsregler.

Se alle feriepakker

Noen av våre mest populære feriepakker:

Inngang + Forestilling + overnatting Kardemomme by

Jubileumsferie i Kardemomme by med forestilling inkludert

Bli med på feiringen av 30-års jubileet i verdens minste og koseligste by – midt i hjertet av Dyreparken! NB: Dette er ikke en pakke, men du får likevel 50% rabatt på parkbilletter og gratisbilletter til familieforestillingen Sirkus Jesper.

Inngang + Forestilling + Overnatting på Dyreparken Hotell

Drømmeferie på Dyreparken Hotell

Den ultimate drømmeferien på Dyreparken Hotell med forestillingsbilletter til Kaptein Sabeltann kveldsforestilling, samt rabatterte parkbilletter til Dyreparken og Badelandet!

Smittevernstiltak og avbestillingsregler

Parkpatruljen oppsto i fjor da koronaen inntraff. Hver eneste gjest som besøkte Dyreparken i fjor sommer fikk desinfisert sine hender, og ble spurt om de var i god form. Ved bruk av termiske kameraer ble gjester med feber luket ut før de kom inn til Parken på grunn av smittevern. I tillegg sørget Parkpatruljen for god avstand på dyrepresentasjoner og ellers i Parken.

All bestilling av mat blir gjort i Dyreparkens app, dette sikrer godt smittevern og du unngår matkø. Bestill og hent når maten er ferdig!

Les mer om smittevernstiltak og avbestillingsregler

Gjør ventetiden litt kortere for de minste - besøk Dyreparken Nettbutikk!

Lyst å overraske de minste med noe fra Dyreparken Nettbutikk? Da kan du bygge forventninger mot sommerferien slik at de har noe å se frem til, og kanskje korte ned ventetiden noe?

I Dyreparken Nettbutikk finner du kostymer, leker, klær, serviser osv fra de unike universene du kjenner fra Dyreparken.

Ta meg til nettbutikken