Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Dyreparkens nyheter 2021

Dyreparken lanserer både dyrenyheter og sjørøverteater i 2021, i tillegg til ny Kaptein Sabeltann-forestilling og feiring av Kardemomme bys 30-årsjubileum.

Syng med sjørøvere i Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater

I det nye sjørøverteateret i Kaptein Sabeltanns Verden inviterer sjørøvere til allsang. Sikre deg plass allerede nå.

Slik blir det nye sjørøverteateret

NYHET 2021: Javalangur og gulkinngibbon

Dyreparkens to nye dyrearter, gulkinngibbon og javalangur, er begge utryddingstruede, og er en del av bevaringsprogrammer i verdens dyreparker.

Jubileumsfeiring

30-årsjubileum for Kardemomme by

I 2021 er det 30 år siden Kardemomme by i Dyreparken ble åpnet. Thorbjørn Egners enke Annie Egner klippet den røde snoren og erklærte byen for åpnet 8. juni 1991. Et slikt jubileum skal selvsagt feires. Innbyggerne i den lille byen vil dekorere til fest og sjarmerende stemning for store og små. Det blir invitert til daglig underholdning og storslått byfest i hele høysesongen

Les historien på Dyreparkens historieside

Folk og røvere i Kardemomme by

Filmproduksjon i Dyreparken

For første gang i Dyreparkens historie blir det produsert animasjonsfilm inne i Parken. Internasjonale og nasjonale animatører og filmprodusenter fra Qvisten Animation AS vil produsere kinofilmen Folk og røvere i Kardemomme by i nyheten Kardemomme by Filmstudio. Filmen har premiere i 2022. Allerede til sommeren får besøkende mulighet til å få et glimt bak kulissene i filmstudioet i Dyreparken.

 

Våre smitteverntiltak

Her finner du alle smitteverntiltak som er iverksatt i Dyreparken på grunn av koronaviruset.

Spar penger på full pakke!

Bestill en komplett feriepakke!

Frister det med full pakke til sommeren? Våre pakkeløsninger med overnatting, parkbilletter og forestillinger gir gode rabatter. Men ikke vent for lenge – allerede nå er 50 % av kapasiteten i Abra Havn booket i juli. PS: Bestiller du pakke er det i tillegg en fordel at du kan avbestille helt inntil 30 dager før ankomst.

Se utvalget – og bestill her

Sirkuset i Kardemomme by

Politimester Bastian gleder seg stort til årets nye sirkusforestilling! Gjør du?

Sirkus Jesper er en unik blanding av sirkus og teater. Opplev ekte sirkusartister med spektakulære numre, kjente karakterer fra Kardemomme by og masse musikk og moro!

En av årets nyheter er at den tidligere røveren, og nå sirkusdirektør Jesper, har brutt seg inn mange ganger som røver, men nå skal han bryte seg ut! Sammen med politimester Bastian leker han «politi og røver» i et utrbryternummer Houdini verdig!

Sikre deg plass nå

Ny forestilling 2021

Kaptein Sabeltann og Angrepet fra Gral (Midlertidig utsolgt)

Dette er Norgesferiens mest spesielle opplevelse. En annerledes forestilling. Et engangseventyr!

NB: Alle tilgjengelige billetter under dagens koronatilpasninger i Amfiet er nå utsolgt. Vi håper og tror at vi kan åpne opp for flere billetter etterhvert. Om du ønsker å få beskjed dersom vi legger ut flere billetter, vennligst registrer deg ved å klikke på knappen under.

Ja, jeg vil få beskjed dersom det legges ut flere billetter

Steppesebra

Nå har Dyreparken hatt åpent hver eneste dag i 50 år!

Nå har Dyreparken hatt åpent hver eneste dag i 50 år. De første sesongene på 60-tallet var Dyreparken kun åpent i sommerhalvåret, men fra vinteren 1970/71 har det vært helårsåpent – hver eneste dag året gjennom.