Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Dyreparkens nyheter 2021

Dyreparken lanserer både dyrenyheter og sjørøverteater i 2021, i tillegg til ny Kaptein Sabeltann-forestilling og feiring av Kardemomme bys 30-årsjubileum.

Syng med sjørøvere i Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater

I det nye sjørøverteateret i Kaptein Sabeltanns Verden inviterer sjørøvere til allsang. Sikre deg plass allerede nå.

Slik blir det nye sjørøverteateret

NYHET 2021: Javalangur og gulkinngibbon

Dyreparkens to nye dyrearter, gulkinngibbon og javalangur, er begge utryddingstruede, og er en del av bevaringsprogrammer i verdens dyreparker.

Klatrevegg

NYHET 2021: Klatre nær orangutangene

En spennende nyhet lanseres i tilknytning til det nye orangutanganlegget: Her kan du klatre som en orangutang og tett inntil dyrene. Klatreanlegget blir tilpasset både store og små, og for de med og uten høydeskrekk. Anlegget vil være hele 6 meter over bakken på sitt høyeste.

Se video

Jubileumsfeiring

30-årsjubileum for Kardemomme by

I 2021 er det 30 år siden Kardemomme by i Dyreparken ble åpnet. Thorbjørn Egners enke Annie Egner klippet den røde snoren og erklærte byen for åpnet 8. juni 1991. Et slikt jubileum skal selvsagt feires. Innbyggerne i den lille byen vil dekorere til fest og sjarmerende stemning for store og små. Det blir invitert til daglig underholdning og storslått byfest i hele høysesongen

Les historien på Dyreparkens historieside

Folk og røvere i Kardemomme by

Filmproduksjon i Dyreparken

For første gang i Dyreparkens historie blir det produsert animasjonsfilm inne i Parken. Internasjonale og nasjonale animatører og filmprodusenter fra Qvisten Animation AS vil produsere kinofilmen Folk og røvere i Kardemomme by i nyheten Kardemomme by Filmstudio. Filmen vil ha premiere i 2022, men allerede til sommeren skal studioet fylles av en interaktiv opplevelse for Dyreparkens gjester.

Sikre deg overnatting nå - nesten fullbooket i Abra Havn i juli allerede

I fjor sommer var våre overnattingssteder fullbooket i de mest populære sommerukene – og alt tyder på samme tendens i år. Allerede nå er det nesten fullbooket i Abra Havn i juli. Husk; Jo tidligere du booker, jo mer har du å velge mellom!

Våre smitteverntiltak

Her finner du alle smitteverntiltak som er iverksatt i Dyreparken på grunn av koronaviruset.

Spar penger på full pakke!

Bestill en komplett feriepakke!

Frister det med full pakke til sommeren? Våre pakkeløsninger med overnatting, parkbilletter og forestillinger gir gode rabatter. Men ikke vent for lenge – allerede nå er 50 % av kapasiteten i Abra Havn booket i juli. PS: Bestiller du pakke er det i tillegg en fordel at du kan avbestille helt inntil 30 dager før ankomst.

Se utvalget – og bestill her

Økt tilbud i ferier

Tematiserte sesonger

Skumle dager-satsingen høsten 2020 ble en stor suksess. Dyreparken har et mål om å utvide tilbudet også i skolens ferier, som f.eks. vinter-, påske- og høstferien, i tillegg til at adventshelgene vil bli forsterket med Jul på KuToppen.

Ny forestilling 2021

Kaptein Sabeltann og Angrepet fra Gral

Dette er Norgesferiens mest spesielle opplevelse – med inntrykk som garantert blir verdifulle sommerminner for små og store. En annerledes forestilling i et annerledes år. Et engangseventyr! Du får aldri opplevd maken!

Andre nyheter i 2021

Ny sesong med Dyrepasserne på TV 2

Ny sesong med Dyrepasserne starter på TV 2 våren 2021.

Steppesebra

Nå har Dyreparken hatt åpent hver eneste dag i 50 år!

Nå har Dyreparken hatt åpent hver eneste dag i 50 år. De første sesongene på 60-tallet var Dyreparken kun åpent i sommerhalvåret, men fra vinteren 1970/71 har det vært helårsåpent – hver eneste dag året gjennom.