Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Auksjon på Dyreparkens gamle elektriske minibiler

Nå kan du sikre deg en av Dyreparkens utrangerte minibiler som du kjørte i da du var liten! Høyeste bud vinner på auksjonen.no.

Etter mange års drift blir bilene nå pensjonert. De skal få lov til å hvile etter å ha blitt brukt daglig i år etter år etter år – og de er nå erstattet av nye, flotte Toyota RAV-biler på Bilbanen.

25 ulike biler selges

Det er til sammen 25 elektriske biler fra Dyreparkens bilbane som vi nå selger nå på auksjon via auksjonssiden www.auksjonen.no. Hele salgssummen går uavkortet til vårt humanitære prosjekt Mara Naboisho i Kenya.

De gamle bilene er naturlig nok preget av at de er meget godt brukt. Men de er fortsatt er i kjørbar stand. Teknisk avdeling i Dyreparken har gått gjennom hver enkelt bil for å bekrefte at de er i brukbar stand.

Årsmodell: Ukjent.
Tilstandsrapport: Nei.
NB: Ladekabel medfølger ikke.

Bilene selges som de er, og er uten deler.

Inntekten av alle bilene går uavkortet til bevaring av dyr i Afrika gjennom Dyreparkens hjerteprosjekt Mara Naboisho. Prosjektet er bl.a. med på å bevare den store dyrevandringen i Kenya og Tanzania. Årlig samler Dyreparken inn over 1 millioner kroner til dette prosjektet.

Auksjonsslutt: 27. oktober kl. 12.00.

Gi bud her