Skogen våkner til live og alle dyrene er opptatt med vårrengjøring og nøttesamling - unntatt Klatremus, Stabbursmusa og Mikkel Rev...

"Klatremustur" er en annerledes opplevelse i Hakkebakkeskogen. Spesialbygde tribunetog tar deg gjennom skogen hvor det er ulike stopp der du får møte både Klatremus, Stabbursmusa og Mikkel Rev. De  synger, forteller historier og smaker på pepperkaker. Kanskje får barna også mulighet til å skrive sin egen lov... 

Avgang hvert 30. minutt. Turen tar ca. 20 minutter. Oppmøte senest 10 minutter før.

Se når det er Klatremustur i aktivitetskalenderen

Slik får du plass
Dette er en gratis attraksjon. Halvparten av kapasiteten på alle turene er forbeholdt drop-in. Du kan alltid stille deg opp og vente på neste guidede tur. Men det er også mulig å reservere plass til et bestemt klokkeslett, dette koster 40 kroner, og kan forhåndsbestilles. Dersom noen av disse plassene er ledige samme dag, vil de være gratis å bestille fra kl. 10.
Forhåndsreservert billett refunderes ikke.

Barn 0-2 år går gratis ved å sitte på fanget til foreldre/foresatte. Man trenger ikke forhåndsbooke billett til barn 0-2 år. 

Under togturen parkeres barnevogner på anviste plasser. Det finnes egne plasser for rullestolbrukere som tildeles ved oppmøte.

Filmforbud
Det er ikke tillatt å filme hele eller store deler av forestillingen og legge ut eller spre opptaket i sosiale medier.

Regissert og dramatisert av: Jostein Kirkeby-Garstad
Musikk:
 Christian Hartmann og Thorbjørn Egner.

 

Se video her

 

X