Det er fest - og du er invitert!

Røverne kommer. Tobias i tårnet kommer. Tante Sofie kommer. Den talende kamel kommer. Så nå er spørsmålet – kommer du på byfesten som i høysesong holdes hver ettermiddag like utenfor Kardemomme by?

Stemningen er så god og varm som den skal være i Kardemomme by, der hvor kun én lov gjelder: Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill og for øvrig kan man gjøre hva man vil. Med jevne mellomrom dukker tante Sofie, røverne, Tobias og de andre karakterene opp i bybildet. Noen ganger framfører de innøvde scener, like mange ganger slentrer de rundt i byen for å hilse på folk, leke med barn og improvisere små skuespill.

På slutten av dagen samles de alle til byfest rett utenfor byporten. Du kommer helt garantert til å trekke på smilebåndet eller le – flere ganger. Og når du sitter der og kjenner at du gjerne skulle ha sunget litt med på både den ene og den andre sangen – så kan du gjøre nettopp det. Når byfesten er slutt, kan det være lurt å stille seg i kø til trikken for å ta en tur med Linje 1 og trikkefører Syversen gjennom Kardemomme by.

X