Dette er Hakkebakkeskogen Filmstudio

Her kan du se hvordan det gikk til da det skulle bli film om Mikkel Rev, Klatremus, Bestemor Skogmus og de andre i skogen.

Over 450.000 mennesker så «Dyrene i Hakkebakkeskogen» da den gikk på kino. Filmen ble også belønnet med Amanda-pris i kategorien Beste barnefilm!

I Hakkebakkeskogen Filmstudio gir vi deg et innblikk i hvordan den nye animasjonsfilmen ble laget og du får samtidig bli kjent med noen av de som har brukt tusenvis av timer på å gi liv til dukkene i filmen. Og kanskje best av alt? Det er Klatremus selv som tar deg med gjennom studioet! 

Varighet:
Opplevelsen tar ca. 30 minutter inne i filmstudioet. På slutten av turen får du oppleve en mengde modeller, dukker, kulisser og rekvisitter fra den populære filmen.

Reservasjon:
Halvparten av plassene til hver omvisning er mulig å bestille for deg som vil planlegge besøket ditt i forkant, og være sikker på å få plass og unngå kø. Det koster kr 30 per person. Dersom noen av disse plassene er ledige samme dag, vil de være gratis å bestille fra kl. 10.00.
Det er også mulig å stille seg i kø ved attraksjonen uten billett. Dette er selvsagt gratis.

Barn 0-2 år går gratis og sitter på fanget til foreldre/foresatte, og trenger ikke forhåndsreservere billett.

Forhåndsbestilte billetter refunderes ikke.

Barnevogner parkeres på anviste plasser på utsiden av attraksjonen.

Musikk: Christian Hartmann og Thorbjørn Egner.

Reservasjon og forhåndskjøp av billetter

Halvparten av plassene til hver omvisning er mulig å bestille for deg som vil planlegge besøket ditt i forkant, og være sikker på å få plass og unngå kø. Det koster kr 30 per plass.
Dersom noen av disse plassene er ledige samme dag, vil de være gratis å bestille fra kl. 10. Det vil også være mulig å stille seg i kø ved attraksjonen uten billett, dette er gratis. Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

For å kjøpe billetter til Hakkebakkeskogen Filmstudio forutsetter det at du har inngangsbillett til Dyreparken.

 

En utvidelse av Egner-universet

Adm. dir. i Dyreparken, Per Arnstein Aamot, tror summen av de nye attraksjonene vil trekke nye besøksgrupper til Parken. Han er spesielt stolt av filmstudioet.

- Vi har opplevd en enorm stor interesse både for Kardemomme by og for attraksjonen Hakkebakkeskogen. Når vi nå også har fått Hakkebakkeskogen Filmstudio er det et ytterligere løft for det totale Egner-universet vårt. Og nå kan faktisk våre gjester fylle en hel dag med bare Egner-opplevelser, sier Aamot.

 

X