Se kongen av savannen

På denne dyrepresentasjonen kan du bli bedre kjent med løvene. En dyrepasser forteller om flokken i Dyreparken og gir dem noen godbiter.

Hvis det er mye folk i Dyreparken, så kan det lønne seg å komme tidlig for å sikre seg en god plass. Løvene er nemlig vår mest populære dyrepresentasjon. I Dyreparken kan du treffe en hel flokk!

Visste du at løvene er det eneste kattedyret som lever i flokk? For at dyrene i Parken skal beholde musklene, og for at de skal få bevart jaktinstinktene sine, så jobber våre dyrepassere stadig for å finne kreative fôringsmåter. Det betyr blant annet at du hos løvene vil kunne se store kattedyr som hopper det de kan for å sette klørne i kjøttstykker som henger og dingler høyt over bakken. Den følelsen når du ser løvene sette tennene og klørne i maten sin...

Det er ingen som er så glad i og som kjenner løvene i Dyreparken bedre enn dyrepasserne, og derfor er det veldig spennende å høre dem fortelle om dyrene.

Les mer om løver

NB: Det er ikke tillatt å ha med barnevogner, bilstoler, traller, trillekofferter eller andre store gjenstander inn på området når løvepresentasjonen pågår. Dette er fordi slike gjenstander kan være til hinder ved en eventuell evakuering. 

Egne handicapplasser er tilgjengelig ved løveamfiet.

 

X