Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

Nyt høsten i Dyreparken

Med gode farger, klar luft og ingen kø vinner høsten konkurransen om den beste årstiden i Dyreparken.

Etter at sommeren ble stemt ut, kom høsten inn som vikar, og nå er den fast ansatt.  Naturens løvblåser står på «on», og landskapet males hver dag med tynne, fargerike penselstrøk. Ingen dag er lik. Det liker vi.

Vi kommer aldri til å bygge tak over vårt hemmelige høstunivers, Dyreparken. Vi inviterer deg til et ganske stort stykke ekte Norge, med skog og sletter og dyr og vær. Her er det godt å være – og kanskje aller best i oktober, eller  november om du vil.

Det er nå aha-opplevelsene står i kø. Det er nå du kan oppdage Parkens hemmeligheter i slow motion. Og det er akkurat nå, på denne årstiden, du kan være helt trygg på at du møter langt flere dyr enn mennesker på din ferd gjennom Dyreparken. Dette er «Animal Planet» helt på ekte, der du en del av historien.

Å senke skuldrene er en klisje. Men å nyte livet sammen med dem du er glad i går aldri av moten. Dyreparken har rammeverket, omringet av nesten endeløse stier hvor du kan rusle uforstyrret. Møte et nytt dyr rundt neste sving. Stoppe opp og le av små lekne apekatter. Nyte smilet til din partner når barna hviner av skrekkblandet fryd i møte med majestetiske løver og tigere.

I disse friske dagene, mens gradestokken enda holder seg på et anstendig nivå, er det fortsatt aktivitet i Dyreparken. Vi har aktiviteter for fart og aktiviteter for lek. Vi har kaffe for de store og vafler til alle.

Skulle det komme noen regndråper mens du ser på gepardene så kan du bli stående litt til under halvtaket til det letter. Har du mistet paraplyen som du var sikker på du hadde i går, kan du kle opp hele familien i fargerike regnponchoer på Eventyrskogen, eller søke ly inne i de mange inneområdene.

Naturen er nemlig vår aller beste venn.

Kjøp inngangsbilletter her – få 50 kr i nettrabatt