Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

Helgetur i mars

Bo på Dyreparken Hotell til kun 599,- for opptil fire personer på dobbeltrom. I Dyreparken blir det flere dyrepresentasjoner av ulike dyr hver dag! Her kan du møte våre dyrepassere og kanskje også lære noe nytt.

Det er en flott årstid å se dyrene på, i tillegg til at du kan oppleve flere av våre besøkshus og aktiviteter. Velkommen til en hyggelig helg i Dyreparken!

Klar for helgetur med familien 8. – 10. mars?

Kun 599,- for opptil fire personer på Dyreparken Hotell!

Helgetur til Dyreparken er populært, og denne helgen i mars gir vi deg og familien en ekstra god grunn. 8.- 10. mars gir vi deg en skikkelig god pris for overnatting! Bo på vårt nyoppussede Dyreparken Hotell for kun 599,- per natt, for opptil fire personer på dobbeltrom. Pris inkluderer ikke frokost, men dette kan bestilles på hotellet for kun 129,- per person.

Tilbudet er eksklusivt for denne helgen og må bestilles på bookingtelefon til Dyreparken Hotell på: 38 14 64 00

Billetter til Dyreparken kommer i tillegg.
Bestill billetter til Dyreparken

Hva skjer i Dyreparken?

I Dyreparken blir det dyrepresentasjoner av ulike dyr hver dag! Her kan du møte våre dyrepassere og kanskej også lære noe nytt om dyrene. Se aktivitetskalender for å se hvilke dyr som blir presentert de aktuelle dagene.

Flere av våre aktiviterer vil være åpne, og du kan også gå inn i flere av våre besøkshus. Ved lavvoen i Nordisk Villmark vil det være bålbrenning.

Dyreparken Hotell har et stort lekerom for barna, hvor de helt sikkert vil finne noe som de syntes er spennende og gøy! Velkommen til en helg fylt med opplevelser, og vår beste pris for overnatting!

NB.: Tilbudet er eksklusivt for denne helgen og må bestilles på bookingtelefon til Dyreparken Hotell på: 38 14 64 00