Drømmer du om å bli dyrepasser? Nå har du mulighet til å være med en dyrepasser på jobb. Som deltaker på "Dyrepasser for en dag" vil du få innsyn i hvordan en arbeidsdag arter seg. Du får bli med på fôring, rengjøring, aktivisering og stell, og i tillegg får du lære mye om de ulike dyrene du skal passe på.

Siste sjanse i år for å bli med på "Dyrepasser for en dag" er 19. august og 20. august 2017. 

Oppmøte og varighet:
"Dyrepasser for en dag" varer fra kl. 7.30 til 10.30. Oppmøte ved Event-inngangen (Ca. 400 meter syd for Gjesteservice, ved administrasjonsbygget). Det vil være skiltet fra hovedveien. 

Pris:
Prisen for "Dyrepasser for en dag" er kr 395 + inngangsbillett.
Påmeldingen er bindende og det er ikke mulig å bytte gruppe når man først er påmeldt. For at så mange som mulig skal få dette tilbudet kan hvert barn bare være med på èn gruppe.

Praktisk:
Når man jobber som dyrepasser kan man bli våt og skitten, så barna må kle seg godt. Mange av aktivitetene foregår utendørs, så det er svært viktig at barna kler seg etter været. "Dyrepasser for en dag" er kun for barn, så foreldre kan ikke være med inn i Dyreparken før åpningstid. Når "Dyrepasser for en dag" er ferdig, følges barna ut til inngangen for å møte foresatte.

Dyrepasser i Afrika
Du får være med en dyrepasser og stelle dyrene som bor i Dyreparkens Afrikaområde. Her holder løver, sebraer, sjiraffer, struts og surikater til. Hvor sover løvene om natta? Hva spiser en surikat? Som dyrepasser i Afrika kan du finne ut av dette.
Klokkeslett: 7.30 - 10.30.
Aldersgrense: 10 - 15 år.
Antall barn i hver gruppe: 15.

Dyrepasser for krypdyr
Har du lyst til å lære hvordan du kan ta deg av et krypdyr, er dette skolen for deg. Slanger, krokodiller, skilpadder og øgler er alle krypdyr. De krever et spesielt stell for å trives og ha det bra, og dette vil du lære mer om. Kanskje får du også møte en av våre edderkopper?
Klokkeslett: 7.30 - 10.30.
Aldersgrense: 10 - 15 år.
Antall barn i hver gruppe: 10.

Dyrepasser for aper
I Dyreparken bor det mange forskjellige aper. Som dyrepasser for aper får du muligheten til å bli bedre kjent med dem. Blant annet blir du med på mating, rengjøring og aktivisering. Klarer du å telle alle lemurene?
Klokkeslett: 7.30 - 10.30.
Aldersgrense: 10 - 15 år.
Antall barn i hver gruppe: 15.

Dyrepasser for de minste
På KuToppen og i Barnas Afrika bor det mange koselige gårdsdyr som ponnier, sauer, kuer, griser og kaniner. Disse dyrene er godt vant til barn. Som dyrepasser på KuToppen får du være med en dyrepasser å klappe og mate dyrene.
Klokkeslett: 7.30 - 10.30.
Aldersgrense: 7 - 9 år.
Antall barn i hver gruppe: 10.

 "Dyrepasser for en dag" kan kun kjøpes sammen med inngangsbillett til Dyreparken - klikk på knappen under for å bestille billett - og deretter velger du Dyrepasser for en dag som tilleggsprodukt.

Dersom du allerede har inngangsbillett til Dyreparken, kan du bestille på Min side.