Velkommen til et fantastisk jubileumsår!

I 30 år har Kaptein Sabeltann og hans menn seilt over Grashavet. Til sommeren blir Kaptein Sabeltanns Verden pyntet til fest, og du kan være med. Tør du besøke Den Forheksede Labyrint, eller vil du kanskje hjelpe Kaptein Sabeltann med å redde Den Hemmelige Gullskatten? Visste du at en god sjørøver må kunne stå i giv akt og si «hiv og hoi»? Det må du lære deg. I hele juli, midt på dagen, seiler Kongen på Havet inn til Kjuttaviga for å bli hedret av små og store sjørøvere.

 

Kaptein Sabeltann-forestillingen fra 4. juli

Den Sorte Dame pløyer bølgene på Grashavet. Kaptein Sabeltann har bare én tanke i hodet: Å finne Grusomme Gabriels fantastiske skatt som forsvant for mer enn 100 år siden. Han hever kikkerten og speider mot land...

Den magiske og spektakulære kveldsforestillingen med Kaptein Sabeltann er sommerens desidert største opplevelse. Dette er kveldsmagi for både store og små. Bestill billetter til kveldsforestillingen allerede nå, så får du de beste plassene.

Spar penger med jubileumspakke

Spar penger med Kaptein Sabeltann jubileumspakke! Pakken består av overnatting i sjørøverlandsbyen Abra Havn, forestillingsbilletter til den kritikerroste forestillingen Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels Skatt - og ikke minst inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet.

Bildegalleri fra forestillingen

Fakta om 30-årsjubileet

 • 30-årsjubileum 

  I 2019 feirer vi at Kaptein Sabeltann har seilt over Grashavet for 30. gang. Bli med på den storslåtte feiringen! 

 • Kveldsforestilling 

  Årets kveldsforestilling er Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels Skatt, som spilles i Kjuttavige man. - lørd. 4. - 31. juli.

 • Nyheter i Kaptein Sabeltanns Verden

  Årets nyheter i Kaptein Sabeltanns Verden blir attraksjonene Den hemmelige gullskatten og Den forheksede labyrint.

 • Overnatting i Abra Havn

  En ekte sjørøverferie innebærer også også overnatting. På sjørøverhotellet Abra Havn kan du velge mellom 161 sjørøverkåker. 

Overnatting i en ekte sjørøverlandsby

Nå har du sjansen til å bo i en ekte sjørøverlandsby! Velg mellom Kaptein Sabeltanns suite, Heksa Miriams hus eller mange andre spennende sjørøverkåker!

X