Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

15 gode grunner for å legge ferien til Dyreparken

Sommerferietips? Aktiv ferie med barn? Vel: Her er  de 15 beste grunnene til å feriere i Dyreparken i sommer.

1: NYHET: Helt nytt orangutanghus

Ny øy, flere aktiviteter og et helt nytt orangutanghus. Det nye anlegget består av tre hus og tre øyer. Dette er et stort skritt i Dyreparkens bidrag for bevaring av de sterkt utryddingstruede orangutangene.

2: Reisen gjennom Hakkebakkeskogen

Reisen gjennom Hakkebakkeskogen er en av de desidert største publikumsfavorittene i Dyreparken. Ønsker du en aktiv ferie med barn vil besøket i Hakkebakkeskogen være et absolutt høydepunkt. Hopp på tribunetoget og bli med på en uforglemmelig rundtur sammen med Klatremus, Mikkel rev og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. På grunn av smittevernsreglene blir det god plass mellom alle i tribunetoget.

 

 

3: Løvefôring

Dersom du ikke har sett dyrepresentasjonen av løvene våre, er det en opplevelse du ikke bør gå glipp av. Det finnes også veldig mange andre  dyrepresentasjoner i høysesongen, men denne er blant de aller mest populære. Nytt i år er maksimalt 200 personer på hver dyrepresentasjon for å oppfylle smittevernsreglene. Man må også booke plass på forhånd.

4: Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt

Årets Kaptein Sabeltann-forestilling er helt unik. For første gang setter vi opp Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt, en musikalsk reise gjennom 30 år med Kongen på Havet, i en innpakning av skuter, pyro og humor.

5: Badelandet – sykt gøy!

Et av de største og mest mangfoldige badeland på Sørlandet! Her får du en hel øy full av badegøy! Badelandet ved Dyreparken i Kristiansand er en egen park, med stor sandstrand, hoppetårn,  havbasseng, et 1800 kvm stort innendørsanlegg og mange bassenger utendørs. Badelandets sklier er også helt topp for deg som vil ha et adrenalinkick! Åpner 20. juni.

 

Dyreparken. Badelandet. Inky

 

6: Den sunneste maten

Dyreparken har i mange år jobbet målrettet for å tilby stadig sunnere alternativer. Du skal fortsatt få kjøpt pølse, men de sunne alternativene er blitt både bedre og flere. Her får du alt fra sushi til bugnende salatbuféer. Dyreparken er til og med blitt kåret til Norges sunneste fornøyelsespark.

 

7: Sirkus Jesper – en helt uvanlig sirkusforestilling

Sirkus Jesper er en helt uvanlig sirkusforestilling som finner sted i sirkusteltet på høyden ved Kardemomme by.  La deg begeistre, engasjere og rive med. Sirkus Jesper vil få de aller minste til å hvine av fryd og boble av latter!

 

 

8: Julius

Det er over 40 år siden Julius ble født, men han er fortsatt Dyreparkens aller største kjendis. Julius vokste opp blant mennesker og er nå leder av sjimpanseflokken i Dyreparken.

9: 127 dyrearter

Det er 127 dyrearter fra alle verdens hjørner i Dyreparken. Alle er unike, alle er spesielle, på hver sin måte. Noen er store, noen er små, noen er gule, noen er blå. Vårt aller viktigste fokus er å arbeide for bevaring og mangfold av verdens dyrearter.

10: Et helt eget hus til bevaringsprosjekter

Bevaringshuset Dyrenes Verden, som ligger mellom Dyreparkens Asia- og Afrika-område, er bygget for å vise våre gjester hvor kritisk truet noen av verdens dyrearter er. Her får du også se hvordan vi samarbeider med World Wildlife Fund (WWF) og Regnskogfondet, – og hva vi gjør for miljøet.

 

 

11: Spøkelseshus

Tør du bli med inn i Spøkelseshuset for å møte Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt? Nytt i år: Innslipp av èn og èn familiegruppe.

12: Daglige sjørøvershow i Kaptein Sabeltanns Verden

I Kaptein Sabeltanns Verden åpner et helt nytt amfi med plass til 200 gjester. Hver dag i sommer blir det seks sjørøvershow, som erstatter tidligere opptrinn.

13: Flere byfester i Kardemomme by

Nytt i år: Fra èn daglig byfest til seks byfester per dag. Byfestene varer lenger enn tidligere, og erstatter andre organiserte opptrinn i Kardemomme by.

14: Fantastiske frokostopplevelser

Noe av det som er helt spesielt med Dyreparken er at du og familien din kan få kjøpe noen helt unike frokostopplevelser, med underholdning eller guiding. De mest populære er «Frokost med sjørøvere»og «Morgenvandring med frokost».

 

 

15: Hva med en revehale?

En revehale går aldri av moten. Sjekk vår nettbutikk, og ta på deg halen når du kommer for å møte Mikkel rev i Hakkebakkeskogen.

 

Kjøp inngangsbilletter på nett – spar 50 kr per billett!

Skal du på ferie med barn? Da vet du at planlegging av turen er viktig. Bestill derfor inngangsbilletter på forhånd på nett – da sparer du 50 kroner per billett kontra å kjøpe den direkte hos oss ved ankomst. Penger spart er penger tjent. Start planleggingen av din drømmeferie nå! Velkommen til oss!

Kjøp inngangsbilletter her

 

Våre overnattingsalternativer