Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Tirsdag 25.02.2020
Klokken 14:21

Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

14 gode grunner for å legge ferien til Dyreparken

Sommerferietips? Ferie med barn? Vel: Her er  de 14 beste grunnene til å feriere i Dyreparken i sommer.

1: NYHET: Helt nytt orangutanghus

Ny øy, flere aktiviteter og et helt nytt orangutanghus. Det nye anlegget består av tre hus og tre øyer. Dette er et stort skritt i Dyreparkens bidrag for bevaring av de sterkt utryddingstruede orangutangene.

2: Reisen gjennom Hakkebakkeskogen

Reisen gjennom Hakkebakkeskogen er en av de desidert største publikumsfavorittene. Ønsker du en aktiv ferie med barn vil besøket i Hakkebakkeskogen være et absolutt høydepunkt. Hopp på tribunetoget og bli med på en uforglemmelig rundtur sammen med Klatremus, Mikkel rev og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. TIPS: Reserver plass på forhånd – så slipper du å vente!

 

 

3: Løvefôring

Dersom du ikke har sett dyrepresentasjonen av løvene våre, er det en opplevelse du ikke bør gå glipp av. Det finnes i alt 13 ulike dyrepresentasjoner i høysesongen, men denne er blant de aller mest populære.

4: Kaptein Sabeltann

Forestillingene med Kaptein Sabeltann er sommerens definitive høydepunkt for alle små og store sjørøvere. Ferie på Sørlandet blir aldri det samme etter dette!

5: Badelandet – sykt gøy!

Et av de største og mest mangfoldige badeland på Sørlandet! Her får du en hel øy full av badegøy! Badelandet ved Dyreparken i Kristiansand er en egen park, med stor sandstrand, hoppetårn,  havbasseng, et 1800 kvm stort innendørsanlegg og mange bassenger utendørs. Badelandets sklier er også helt topp for deg som vil ha et adrenalinkick!

 

Dyreparken. Badelandet. Inky

 

6: Den sunneste maten

Dyreparken har i mange år jobbet målrettet for å tilby stadig sunnere alternativer. Du skal fortsatt få kjøpt pølse, men de sunne alternativene er blitt både bedre og flere. Her får du alt fra sushi til bugnende salatbuféer. Dyreparken er til og med blitt kåret til Norges sunneste fornøyelsespark.

 

7: Sirkus Jesper – en helt uvanlig sirkusforestilling

Sirkus Jesper er en helt uvanlig sirkusforestilling som finner sted i sirkusteltet på høyden ved Kardemomme by.  La deg begeistre, engasjere og rive med. Sirkus Jesper vil få de aller minste til å hvine av fryd og boble av latter!

 

 

8: Julius

Det er over 40 år siden Julius ble født, men han er fortsatt Dyreparkens aller største kjendis. Julius vokste opp blant mennesker og er nå leder av sjimpanseflokken i Dyreparken.

9: 127 dyrearter

Du finner 127 dyrearter fra alle verdens hjørner i Dyreparken. Alle er unike, alle er spesielle, på hver sin måte. Vårt aller viktigste fokus er å arbeide for bevaring og mangfold av verdens dyrearter.

10: Et helt eget hus til bevaringsprosjekter

Bevaringshuset Dyrenes Verden, som ligger mellom Dyreparkens Asia- og Afrika.-område, er bygget for å vise våre gjester hvor kritisk truet noen av verdens dyrearter er. Her får du også se hvordan vi samarbeider med World Wildlife Fund (WWF) og Regnskogfondet, – og hva vi gjør for miljøet.

 

 

11: Spøkelseshus

Spøkelseshuset ble åpnet for to år siden. Tør du bli med inn for å møte Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt?

12: Daglige opptrinn i Kardemomme by

Familieferiens favoritt: Velkommen inn i eventyret! Møt folk og røvere, og ta del i livet i verdens koseligste by! Flere ganger daglig kan du møte røverne, tante Sofie, politimester Bastian og de andre innbyggerne i Kardemomme by, inne i byen, eller i amfiet utenfor. Visste du at du også kan overnatte i et av husene her?

13: Fantastiske frokostopplevelser

Noe av det som er helt spesielt med Dyreparken er at du og familien din kan få kjøpe noen helt unike frokostopplevelser, med underholdning eller guiding. Den mest populære er «Frokost med sjørøvere» (for boende gjester i Abra Havn) og «Klatremusfrokost», men det finnes også «Morgenvandring» og årets nyhet «Frokostfest på låven» – for å nevne noen.

 

 

14: Hva med en revehale?

En revehale går aldri av moten. Sjekk vår nettbutikk, og ta på deg halen når du kommer for å møte Mikkel rev i Hakkebakkeskogen.

 

Kjøp inngangsbilletter på nett – spar 50 kr per billett!

Skal du på ferie med barn? Da vet du at planlegging av turen er viktig. Bestill derfor inngangsbilletter på forhånd på nett – da sparer du 50 kroner per billett kontra å kjøpe den direkte hos oss ved ankomst. Penger spart er penger tjent. Start planleggingen av din drømmeferie nå! Velkommen til oss!

Kjøp inngangsbilletter her

 

Våre overnattingsalternativer