Koster det noe å parkere ved Dyreparken, Badelandet eller Abra Havn?

Ja, i høysesongen er parkeringsavgiften kr 60 pr. dag på parkeringsplassene som Dyreparken disponerer. Dersom du kjøper på internett i forkant får man 33% rabatt og det koster da kr. 40,-. For å booke det nå, kan du trykke her.

Resten av året er det gratis parkering. Årskortholdere parkerer gratis hele året. Det er heller ingen parkeringsavgift for el-biler (el-biler har dessuten reserverte p-plasser på to av parkeringsplassene). Det er ikke tillatt å stå på parkeringsplassen over natten med bil, campingbil, buss, etc.

NB: Det er ikke lov å grille på Dyreparkens parkeringsplasser.

Kjøpt overnatting?
Overnatting i Kardemomme by og Abra Havn er inkludert parkering. Du trenger da ikke parkeringsbillett i perioden du er innsjekket, men bruker de parkeringsplassene som er avsatt og merket for dette formålet.
Kardemomme by: P2
Abra Havn: Egen parkingsplass ved Abra Havn. 

Handicap-parkering:
Vi har noen HC-parkeringsplasser like ved billettlukene innerst på parkeringsplassen ved Hovedinngangen (P2)

Parkeringsavgift:
I høysesongen er parkeringsavgiften kr 60 pr. dag/kr 40 ved kjøp på internett. (Dvs kr 60 per p-plass, husk dette hvis du har tilhenger, campingvogn, buss e.l. og dekker flere plasser) 
Årskortholdere parkerer gratis. (Resten av året: Alle parkerer gratis).

Det er ikke tillatt å stå på parkeringsplassen over natten med bil, campingbil, buss, etc.

Parkeringsplasser:
Følgende p-plasser er tilgjengelige like ved Dyreparken: 
1: Utgang Syd (P1): Parkeringsplass ved Utgang Syd
2: Hovedinngangen (P2): Stor parkeringsplass ved Gjesteservice/Scandic Dyreparken Hotell.
3: Stor parkeringsplass på sydsiden av E 18 (ved Sørlandets Travpark (P3)). Besøkende som kommer etter at de to andre p-plassene er fulle, blir henvist til denne p-plassen. 
4/5: På dager med stor pågang kan besøkende bli henvist til å parkere inne på selve travbanen, ved Sørlandshallen, eller ved Epona Ryttersenter. Fra Epona Ryttersenter blir det satt opp skyttelbuss med avgang ca. hvert 10 minutt.

El-biler:
El-biler betaler ikke parkeringsavgift. Vi har flere reserverte plasser på P1 og fire reserverte parkeringsplasser for el-biler på P2.

Disse plassene er registrert på nettsiden til Agder Elbilforening og inngår også i den nasjonale databasen (Norstart).

Trenger du hjelp?