Jubileumsårskort 2016

Velkommen til informasjonssiden for deg som har kjøpt jubileumsårskort. Vi gleder oss til et innholdsrikt jubileumsår - og vi håper du vil nyte godt av produktet!

NB: Sist oppdatert 15. april

 

Mer informasjon om Jubileumsårskort

Denne siden har som hensikt å gi praktisk informasjon rundt tilleggsopplevelsene som tilhører jubileumsårskortet eksklusivt. Merk at siden oppdateres fortløpende, så vi anbefaler deg å besøke siden med jevne mellomrom.

Eget VIP-arrangement

Vi kommer i løpet av jubileumsåret til å arrangere et VIP-arrangement kun for deg som har kjøpt jubileumsårskortet. 

Datoene for dette er nå klart, og invitasjon vil komme i løpet av april måned

Lørdag 11. juni
Søndag 12. juni
Lørdag 18. juni

 

Det er samme arrangement alle tre datoene og som jubileumsårskortholder kan du delta på en av dagene / arrangementene. Begrenset antall plasser per dag og det er førstemann til mølla, når påmeldingen starter. Invitasjon kommer på epost.

Arrangementet starter klokken 19.00 og vil være ferdig ca 20.45. Mer info kommer senere

Kjøp av jubileumsårskortet kvalifiserer for påmelding til ett arrangement per årskort. Merk at alle fordeler gjelder per årskortholder f.o.m det året man fyller 4 år - og må benyttes personlig.

 

 

Billett til Karius og Baktus og HERLI LAND: KRISTIAN AND - LIVE IN CONCERT

NB! 2016-versjonen av "Sommer i Dyreparken" vil i år bli produsert i et helt nytt og annerledes format - og vil ikke lenger kreve egen billett, og ikke forgå i Kjuttaviga Amfi som tidligere. Mer informasjon om "Sommer i Dyreparken" kommer på dyreparken.no i løpet av vintermånedene.

Men vi har en veldig hyggelig nyhet til dere! Vi kan GLEDE dere med å fortelle at jubileumsårskortholdere nå istedet får èn billett hver til "Herli Land: Kristian And - Live in Concert" (verdi kr 165,- per billett) som vil foregå i amfiet i Badelandet i perioden 1. - 8. august 2016 klokken 19.00. Billetter er i salg fra 8.mars

Du får altså to forestillinger inkludert i jubileumsårskortet: Karius og Baktus-forestillingen (1 bill. per betalte jubileumsårskort) og billett til Herli Land: Kristian And - Live in Concert (1 billett per betalte jubileumårskortårskort). Billettene får du i form av to gavekort som kan hentes i Gjesteservice, sammen med vår jubileumsbok (1 bok per husstand). Alt dette kan hentes i Gjesteservice fra 20. februar 2016.

Gavekortene har ingen restriksjoner i forhold til dato og fungerer som betalingsmiddel hos Gjesteservice. Gavekortene skal benyttes personlig og forutsetter ledig kapasitet.

 

Jubileumsbok

Du får i tillegg en flott jubileumsbok (èn bok per familie). Denne får du utlevert sammen med gavekortene dine til Karius og Baktus og Herli Land: Kristian And - Live in Concert. Alt kan hentes i Gjesteservice fra 20. februar

Gratis reservasjon i Hakkebakkeskogen

Som jubileumsårskortholder kan du reservere togturer på forhånd uten kostnad i Hakkebakkeskogen i 2016. Du vil motta en rabattkode på epost i forkant av sesongen i Hakkebakkeskogen som du kan benytte når du bestiller togavgang. Merk at rabatten er personlig, og gjelder kun om du innehar jubileumsårskortet. 

Rabatt på overnatting i Abra Havn og Kardemomme by på utvalgte datoer

Bo i Abra Havn eller Kardemomme by til en svært gunstig jubileumsårkortpris på utvalgte datoer i sesongen.

Tilgjengelige datoer for april er sendt på epost sammen med rabattkode for å benytte seg av tilbudet.

I tillegg har vi noen flere nyheter spesielt for deg utover i jubileumsåret – følg med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trenger du hjelp?