VIP-salg årskort 2016

Alle våre årskortholdere i 2015 får med dette mulighet til å fornye til kombiårskort i 2016 for vår aller beste pris - ved fornyelse på Min Side.

NB: Denne siden oppdateres fortløpende

Salgsperiode: 3. - 16. november 2015.

Lojalitet lønner seg! Som eksisterende årskortholder kan du i perioden 3. - 16. november fornye årskortet ditt til en eksklusiv pris på "Min Side". I denne perioden har kombiårskort samme pris som Dyreparken-årskort.

Er du ekte Dyreparken-fan og vet at du kommer til å benytte deg av mange av våre tilbud for 2016, må du gjerne snuse på vårt nye årskort: Jubileumsårskortet, som KUN er tilgjengelig for eksisterende årskortholdere.

NB: Nye fordeler for 2016 - sørg for at du velger det årskortet som passer best for deg. Se alle årskortfordelene her.

Merk at alle fordeler gjelder per årskortholder f.o.m det året man fyller 4 år - og må benyttes personlig.

Vi tilbyr følgende typer av årskort i vårt VIP-tilbud 3. - 16. november 2015. (Fra 17. november og ut året går vi inn i en Julekampanje, med litt høyere priser).

Dyreparken-årskort

Dyreparken er åpen 365 dager i året og byr på en rekke opplevelser. Som årskortholder har du også flere andre fordeler som du kan nyte godt av. I tillegg til årskort for Dyreparken har vi også et eget sesongkort for Badelandet.

Pris
Barn 1149,-
Voksen 1249,-

Kombiårskort (Dyreparken og Badelandet)

Full tilgang til Dyreparken og Badelandet hele 2016. I perioden 3. - 16. november kan du få dette kortet til samme pris som årskort i Dyreparken. I tillegg byr kombiårskortet på en rekke flere fordeler enn Dyreparken-årskortet. Ingenting å lure på!

Les mer om fordelene her

Pris
VIP-Kampanje (til 16. november)
Barn: 1149,-
Voksen: 1249,-

NYHET: Jubileumsårskort

Hurra! Vi er 50 år og jubilerer! Blir du med på feiringen?

Kun til salgs i perioden 3. - 16. november. Et kombiårskort (Dyreparken og Badelandet) med alle fordeler, samt flere egne arrangementer og billetter. Vi nevner blant annet forestillingsbilletter både til Karius og Baktus og "Sommer i Dyreparken", gratis reservasjon i Hakkebakkeskogen og invitasjon til egne lukkede VIP-arrangementer* kun for jubileumsårskortholdere.

Dette er kortet for deg som vet du kommer til å bruke Dyreparken og Badelandet mye i jubileumsåret - og få en rekke opplevelser til en kjempegod pris!

Se mer om hvilke fordeler du får her

Pris VIP-kampanje: 1749,- (gjelder både barn og voksen)

* Et VIP-arrangement er et lukket arrangement, kun for jubileumsårskortholdere med blant annet unike dyreopplevelser utenom Parkens ordinære åpningstid.

 

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL MIN SIDE OG FORNYE ÅRSKORTENE

Trenger du hjelp?