Dyrepasser for en dag

Har du noen gang lurt på hvordan det er å være dyrepasser i Dyreparken? Nå kan du finne det ut selv!

Vårt populære tilbud "Dyrepasser for en dag" blir i 2016 arrangert en helg i mai, en helg i juni og en helg i august.

Å være dyrepasser for en dag er en utrolig spennende jobb, selv om det innebærer mye hardt arbeid. I tillegg til å komme tett på, og mate de fantastiske dyrene, handler det også om rengjøring og stell. Dyrepasser for en dag er en helt unik mulighet til å komme tett på noen av verdens flotteste dyr!

Dyrepasseren vil lære deg hvordan du steller dyrene. Du vil få være med på fôring, rengjøring og stell, og i tillegg lære masse om dyrene du passer.

Velg mellom følgende datoer: 28. - 29. mai, 25. - 26. juni og 13. - 14. august.

"Dyrepasser for en dag" varer fra kl. 7.30 til 10.30. Oppmøte ved Eventinngangen (den gamle inngangen til Dyreparken) kl 07.30.

Varighet: Ca. 180 min.

Pris Kr. 399. Prisen inkluderer ikke opphold videre i Dyreparken etter at opplegget er ferdig. Påmeldingen er bindende og det er ikke mulig å bytte gruppe når man først er påmeldt. 

Viktig informasjon:
* All påmelding og betaling skjer her. Det er ikke mulig å melde seg på manuelt i Dyreparken).
* Vi opererer ikke med ventelister.
* Når du har meldt deg på og betalt får du en mail med vedlagt billett. Denne må du ta med deg til Dyreparken på den aktuelle datoen du er påmeldt til.
* Som dyrepasser kan du bli både våt og skitten. Derfor er det viktig å kle seg etter været. Det er også viktig å ha spist en god frokost før du kommer.

Under ser du de ulike tilbudene.

Dyrepasser i Afrika

Du får være med en dyrepasser og stelle dyrene som bor i Dyreparkens Afrikaområde. Her holder blant annet løver, sebraer, sjiraffer, struts og surikater til. Hvor sover løvene om natta? Hva spiser en surikat? Som dyrepasser i Afrika kan du finne ut av dette.

Datoer: Alle dager (28. + 29. mai., 25. + 26. juni og 13. + 14. aug.)
Klokkeslett: 7.30-10.30
Aldersgrense: 10 - 15 år

 

Dyrepasser i Asia

Har du drømt om å være dyrepasser for en sibirsk tiger, orangutang eller rødpanda? Nå har du sjansen. En dyrepasser lærer deg hvordan disse dyrene stelles. Dyrepasseren i Asia har mange oppgaver, og ingen dager er like. Kanskje må du hjelpe til med å sjekke tigergjerdet eller finne ut av hva favorittmaten til rødpandaene er.

Datoer: Kun lørdagene 28. mai, 25. juni og 13. august.
Klokkeslett: 7.30-10.30
Aldersgrense: 10 - 15 år

 

Dyrepasser for krypdyr

Slanger, krokodiller, skilpadder og øgler er alle krypdyr, de krever et spesielt stell for å trives og ha det bra. Som dyrepasser for krypdyr kan man blant annet få prøve å holde en slange for øglene. Kanskje får du også møte en av våre edderkopper?

Datoer: Kun søndagene 29. mai, 26. juni og 14. august.
Klokkeslett: 7.30-10.30
Aldersgrense: 10 - 15 år

 

Dyrepasser for aper

I Dyreparken bor det mange forskjellige aper. Som dyrepasser for aper får du muligheten til å bli bedre kjent med dem. Blant annet blir du med på mating, rengjøring og aktivisering. Klarer du å telle alle lemurene?

Datoer: Alle dager (28. + 29. mai., 25. + 26. juni og 13. + 14. aug.)
Klokkeslett: 7.30-10.30
Aldersgrense: 10 - 15 år

 

Dyrepasser for de yngste

I Dyreparken bor det mange koselige husdyr som gris, høner, ponni og flere andre dyr. Disse dyrene er godt vant til barn. Som dyrepasser får du være med en dyrepasser å klappe og mate dyrene.

Datoer: Alle dager (28. + 29. mai., 25. + 26. juni og 13. + 14. aug.)
Klokkeslett: 7.30-10.30
Aldersgrense: 7 - 9 år

Trenger du hjelp?