Billetter - alltid billigst på nett

Spar 25 kroner per billett ved å kjøpe dine billetter på dyreparken.no. I tillegg slipper du å stå i kø når du skal inn i Parken. Ved hovedinngangen er det en egen inngang for de som har forhåndskjøpte billetter.

Kombibilletter

En kombibillett gir adgang til Dyreparken og Badelandet. 1-dags kombibillett gjelder èn dag, dvs at Badelandet og Dyreparken må besøkes samme dag.

Fleredagers-billetter / OPPGRADERING / FLEKSIBILLETT

Vil du bli en dag til? Det koster kun kr 100 å oppgradere til en ekstra dag (legges på høyeste dagspris).

En fleksibel billett kan brukes innenfor samme priskategori (dager med samme dagspris), samt billigere prisperioder. Du kan kjøpe fleksibillett etter at kjøpet er gjennomført på Min Side, men det har da dobbel pris. Endringen kan også gjennomføres etter at valgt dato er passert, så lenge ikke billetten er brukt.

Har du kjøpt en fleksibel flerdagersbillett, må du bruke de neste dagene innenfor en periode på seks dager etter første besøk, forutsatt at det ikke er en "dyrere" dag.

Oppgradering skjer i Dyreparkens billettluker eller ved å bruke Min side-funksjonaliteten i bookingen. Oppgradering må gjøres samme dag, før man forlater Dyreparken.

Barn / ungdom / voksen

Inngang er gratis for barn under 3 år (t.o.m. dagen før barnet fyller 3 år). Men barn under 3 år må uansett ha billett, selv om inngang er gratis.
"Barn": Man betaler barnepris fra den dagen barnet fyller 3 år.
"Voksen": Man betaler voksenbillett fra den dagen man fyller 14 år.

Studenter

Vi har redusert pris for studenter (samme pris som alderspensjonister). Dette gjelder kun utenfor sommerfeirien. I sommerferien betales ordinær pris.

Studentpris fås kun ved fremvisning av gyldig studentbevis og betalt semesteravgift. Studentbilletter kjøpes over disk i Dyreparken, og er ikke tilgjengelig på dyreparken.no.

Pensjonister

Redusert pris gjelder kun for alderspensjonister, dvs. fra og med den dagen du fyller 67 år.

Funksjonshemmede med ledsagerbevis

Dyreparken aksepterer ledsagerbevis utstedt av kommunene (Dvs ledsagerbevis med bilde på). Ved fremvisning får brukeren rabattert billett, og ledsager får fribillett. (NB: Dette gjelder ikke for uføretrygdede som kun har honnørkort utstedt av NAV).

Les mer om: Gjester med funksjonsnedsettelse

 

PRISnivåer - HVA BETYR DETTE?

Les mer om våre prisnivåer og når de ulike billettene er gyldige her: www.dyreparken.no/priskategorier

 

Ved ankomst Dyreparken

Har du printet ut dine nettbilletter hjemme, husk å ta disse med til Dyreparken. Da kan du gå direkte til inngangen for å få scannet billettene, og slipper dermed å stå i kø ved billettbodene. Det samme kan du gjøre om du har lastet ned mobilbillett til mobilen din.
Har du ikke med noen av disse, men har kun et referansenummer, må du henvende deg i en av billettbodene.

Les også:
Vilkår for bestilling av billetter til Dyreparken og Badelandet

Trenger du hjelp?