Hakkebakkeskogen

Velkommen til en unik og spennende reise der du opplever den spennende historien om Dyrene i Hakkebakkeskogen. Åpen hver dag i sommersesongen.

Hakkebakkeskogen er en fantastisk opplevelse og en attraksjon helt ulik alle andre. Et spesialbygd tribunetog tar deg inn i skogen på en 40 minutter lang opplevelsesreise til Klatremus, Reven og alle de andre karakterene i Thorbjørn Egners udødelige univers.

Halvparten av kapasiteten på tribunetoget er reservert for deg som vil planlegge besøket i forkant. Reservasjon til en bestemt togavgang koster kun 25 kroner. Dersom det er ledig kapasitet på andel forhåndsreservasjoner samme dag, vil det være gratis å booke fra kl. 10.00. Den andre halvparten av kapasiteten er reservert dropp-inn, altså uten billett. Det er alltid mulig å stille seg i kø og vente på neste ledige tribunetog - og dette er selvfølgelig gratis.

Vi oppfordrer alle, både de som har reservasjon på et bestemt tog og de som er fra dropp-inn-køen, om å sitte tett sammen og ha små barn på fanget slik at flest mulig får oppleve turen gjennom Hakkebakkeskogen i løpet av dagen.

RESERVER til en bestemt avgang her

Les mer:  Alt om Hakkebakkeskogen

Praktisk info: Barnevogner parkeres på anviste plasser. Det finnes egne plasser for rullestoler i tribunetoget, disse tildeles ved oppmøte.

Fakta

Musikk: Christian Hartmann og Thorbjørn Egner.

Trenger du hjelp?