Praktisk informasjon

Dyreparken er åpen hver eneste dag hele året! Badelandet er åpent fra påske t.o.m. høstferien og det samme er de unike overnattingsstedene våre: sjørøverhotellet Abra Havn og Kardemomme by.

* Alle aktiviteter i Dyreparken og Badelandet er gratis for alle som har løst inngangsbillett. Det eneste som koster noe ekstra, er spill på Båtbasaren / KuToppen. Det er også mulig å forhåndsreservere plass på tribunetoget i Hakkebakkeskogen mot et gebyr før kl. 10 samme dag/gratis etter kl. 10.

* Det går an å leie oppbevaringsbokser og vi har også Utleie av barnevogner, traller og rullestoler. Dyreparken er røykfri (med fire etablerte røykesoner).

* Vi tilbyr hundeoppbevaring like ved Hovedinngangen. Det er forøvrig ikke tillatt å grille. Se Forbud og sikkerhetsregler.  

* Det er lurt å "merke" barna hvis de skulle komme bort. I Gjesteservice og i billettlukene får du kjøpt armbånd som du kan skrive telefonnummeret ditt på.

* Det koster 60 kroner i parkeringsavgift på Dyreparkens parkeringsplasser fra 20. juni til 9. august, ved kjøp hos parkeringsvakt på stedet. Ved forhåndskjøp på nett er prisen kun kr 40. Årskortholdere/kombikortholdere parkerer gratis mot fremvising av årskortet.

 

Trenger du hjelp?