Tigerdåp i Dyreparken 24. juni 2003

Nå skal tigerjenta endelig få et navn! Den lille sibirske tigerungen som ble født i Dyreparken 15. mai skal døpes tirsdag 24. juni 2003.

Arrangementet starter kl. 10.30 i Tigerens Rike. Dyrepasser Rune Landås ”bærer” tigerjenta til dåpen, mens Madeleine Cederström fra P4 er fadder.

Tigerjentas navn blir ikke offentliggjort før denne dagen. Navnevalget er foretatt etter en navnekonkurranse som Dyreparken arrangerte i samarbeid med P4. Nærmere 1000 navneforslag kom inn. Fem av disse ble plukket ut (Sibira, Tinka, Rani, Kristiga og Maia), og publikum har hele denne uken kunne stemme på sitt favorittnavn på www.dyreparken.com.

- Engasjementet har vært helt utrolig. Folk har stått i lange køer for å se på når den lille tigerungen får mat. Og at så mange ønsker å være med på å bestemme navnet på tigerungen er bare helt fantastisk, sier adm. dir Reidar Fuglestad i Dyreparken.

Navngiveren (den personen som foreslo vinnernavnet) vil bli kontaktet direkte pr. telefon under arrangementet. Vedkommende vinner en dag sammen med dyrepasser Rune Landås.

Tirsdag 24. juni er Tigerdag i Dyreparken. Denne dagen, som er en del av Dyreparkfestivalen, lanseres også en helt ny bok, ”Tiger i Parken”. 

 

Trenger du hjelp?