Stian Barsnes Simonsen åpner Dyreparkfestivalen 2007

Barnas morsomste uke, Dyreparkfestivalen, starter søndag 24. juni 2007. En hel uke i strekk skal barn få utfolde seg og lære ting de ikke kan.

Mens Quart-festivalen har solgt 30.000 billetter, regner Dyreparken med 35.000 besøkende under Dyreparkfestivaluken. Årets festival er den femte i rekken. Stian Barsnes Simonsen, kjent fra bl.a. Amigos på NRK 1, blir konferansier under åpningsshowet søndag 24. juni kl. 15.00.
Elisabeth Lindland og Nissa Nyberget (kjent fra Julemorgen på NRK 1) skal ha "Bokbad for barn" mandag kl 14.

I år kan man velge mellom over 20 ulike verksteder. Det er syv forskjellige dyrepasserskoler, i tillegg til bl.a. tegnefilmverksted, cirkusskole, fotoverksted, danseverksted, webredaktørverksted og programlederskole.

Det er bare i Dyreparken at barn har anledning til å stelle en tiger. Det er det som gjør Dyreparkfestivalen unik. Ellers er involvering og mestring to av de viktigste stikkordene.

- Det er oppriktig moro for oss å invitere til en uke der vi vet at barn kommer til å våge seg ut på noe de aldri før har turt, sier adm. dir. Per Arnstein Aamot.

- På Dyreparkfestivalen ønsker vi å ta barn på alvor. Dessuten får alle deltakerne mulighet til å vise fram det de har lært i løpet av dagen, gjennom Festivalforestillingen hver dag.

 

Trenger du hjelp?