Sandra (6) ble gjest nr 600.000

6 år gamle Sandra Lie fra Mandal ble overrumplet med gaver da hun ble gjest nummer 600.000 i Dyreparken.

Den historiske 600.000-grensen ble passert like før klokken 12.30 søndag 18. desember 2005. Etter at besøkende nummer 599.999 hadde passert gjennom telleapparatet, stor Sandra fremst i køen. Hun skjønte ingenting da hun ble møtt med fanfare og et stort gratulasjonsskilt ble trædd over halsen hennes.

Sandra, storesøsteren Silje (8), mor Reidun og far Helge Lie angrer nok ikke på at de la søndagsturen til Dyreparken fjerde søndag i advent. Familien fra Mandal har årskort i Parken, noe de benytter ofte.

Lille Sandra var så forfjamset at hun nesten ikke fikk fram et ord, da hun ble fortalt hvilke gaver hun hadde fått. Overnatting for hele familien i Kardemomme by, premierebilletter til sommerens Kaptein Sabeltannforestilling, årskort til hele familien og en hel skattekiste full av kosedyr og andre effekter fra Dyreparken. Premiene har en verdi på nærmere 20.000 kroner.

- Vi hadde sett i avisen at det snart kom til å bli 600.000 besøkende i Dyreparken. Men vi hadde ikke tenkt så mye på det. Dette er jo helt utrolig og kjempegøy, sier mor Reidun Lie.

Sandra forteller at hun liker alle dyrene i Dyreparken. Men hjemme i Furutoppen i Mandal har hun sin helt spesielle favoritt, kaninen "Tomina". Storesøster Silje har også en kanin, "Tinka".

Forrige besøksrekord i Dyreparken stammer fra i fjor. Da var det like før 600.000-grensen ble nådd, men gjesteantallet stoppet da på 594.724.

- Når vi skjønte at vi kom til å klare 600.000 i år, hadde vi lyst til å markere dette med fest og moro, forteller Dyreparkens markedssjef Trond M. Backer.

- Dette er en rekord som vi har drømt om i mange år, og som hele bedriften har strukket seg mot. Den historiske besøksrerorden i Dyreparken er med på å befeste parkens stilling som landets største familieattraksjon, sier markedssjef i Dyreparken, Trond M. Backer.
 
 

Trenger du hjelp?