Rekordbesøk for Dyreparken og Badelandet

Med årets store nyhet Badelandet og nytt inngangsparti med større kapasitet skulle alt ligge til rette for gode besøkstall i Dyreparken i 2010. Onsdag 21. juli kan noteres som Dyreparkens mest besøkte dag gjennom tidene.

26 479 er fasiten når alle billetter er talt opp. Dette er inkludert kveldsgjester og gjester i Badelandet. Den gamle rekorden var 17 840 og ble satt 21. juli 2009. Dette var også inkludert kveldsgjester, men uten Badelandet.

Badelandet hadde i går 6 641 gjester, noe som betyr at totalen på Dyreparken (inkl. kveldsgjester) alene var 19 838. Også dette er godt over den tidligere rekorden.

- Dette er veldig gledelig og over all forventning. Når Badelandet nå innfrir forventningene vi har hatt er det så klart veldig gøy. At i tillegg Dyreparken alene er mer populært enn noensinne gjør det hele enda bedre, sier administrerende direktør i Dyreparken, Per Arnstein Aamot.

Aamot forklarer også litt av onsdagens suksess med "perfekt dyreparkenvær" og fortsetter, - passe varmt og passe skyet er en innertier for oss her i Parken. At det også regnet tidligere i uken gjør at enda flere tok turen til oss denne onsdagen.

Trenger du hjelp?