Premiere på Kaptein Sabeltannforestillingen 2003

Sabeltann-suksessen fra i fjor fortsetter. I dag, mandag 7. juli 2003, er det premiere på ”Kaptein Sabeltann og jakten på den magiske diamant”.

 

Forestillingen starter kl. 23.00 i Kjuttaviga. Hver dag til og med 27. juli skal Kaptein Sabeltann og hans menn rå grunnen i Kjuttaviga når det lir mot midnatt. Her møter du også alle de velkjente figurene som Pelle og Pysa, Sunniva, Pinky, Maga Kahn, dronning Sirikit og ikke minst Marco.

Forestillingen, som var ny i fjor, gikk da for fulle hus. Pågangen av billettbestillinger har så langt i år vært så stor at det er klart at over 100.000 vil ha sett denne forestillingen i løpet av disse to årene.
Den første uken er allerede så godt som utsolgt.

De siste årene har Sabeltann-forestillingene i Dyreparken uten sammenlikning vært de mest besøkte teaterforestillingene i Norge. Neste år feirer Kaptein Sabeltann 15-årsjubileum på de syv hav.

I alt er 15 skuespillere med i oppsetningen. De aller fleste er profesjonelle skuespillere, mens de tre yngste (Pinky, Sunniva og Marco), spilles av unge amatørskuespillere fra Kristiansand.  

Trenger du hjelp?