Ny besøksrekord i 2007

Familien Karstensen var blant de aller siste som besøkte Dyreparken i 2007, og sikret dermed en ny eventyrlig besøksrekord. Totalt 670.746 besøkte Dyreparken i året som gikk. Det er 50.000 flere enn året før.

Det er syvende år på rad at det settes besøksrekord i Dyreparken. Forrige rekord var på 626.000, den stammet fra i fjor, men det antallet ble passert allerede i september i år, etter et uventet stort sommerbesøk. Men ingen hadde tort å håpe på 670.000 besøkende totalt – aller minst adm. dir. Per Arnstein Aamot, som har hatt sitt første år i sjefsstolen i Dyreparken.

 

- Dette er bare helt fantastisk. Dette viser at lokalbefolkningen og årskortholderne støtter godt opp om Dyreparken hele året og at Dyreparken er et aktuelt alternativ i all slags vær, konstaterer Aamot.

 

261 personer benyttet årets siste dag til å ta en tur i Dyreparken. Blant de aller siste som gikk inn av porten før dørene stengte var familien Karstensen fra Søm.

- Vi har årskort og har sikkert vært her over 20 ganger i år, sier mor Mirjam Karstensen.

- Vi bruker ofte å ta en rusletur med barna i Parken, sier Mirjam som nøt nyttårsaften-ettermiddagen i Parken sammen med sin mann Jon Arne Karstensen og barna Jakob (3 ½) og Sara (2).

Trenger du hjelp?