Forhåndsvisning og presentasjon av TV2 nye storsatsing ”Dyrepasserne”

Onsdag 9. mars kl 12.00 inviterer Dyreparken pressen til forhåndsvisning av klipp fra TV2s nye serie ”Dyrepasserne” som har premiere to dager senere.

 Programserien ”Dyrepasserne” skal sendes i beste sendetid på TV2 syv uker fremover. Premieren på TV2 er fredag 11. mars kl 19.30, like før sesongpremieren på Norske Talenter som starter kl 20.00.

På pressekonferansen i Dyreparken 9. mars får pressen også anledning til å møte både dyr og dyrepassere som medvirker i serien, blant annet dyretrener Tore. Tore aktiviserer dyrene i parken, og vi får se hvordan han arbeider i praksis.

Produksjonsselskapet Novemberfilm AS står bak produksjonen av serien sammen med Media Service AS. Produsent Kjetil Johnsen vil fortelle om bakgrunnen for serien, utfordringene og det helt unike stemningsbildet som skapes når man kommer bak kulissene i Norges største familiepark.

Direktør i Dyreparken, Per Arnstein Aamot, og markedssjef Roger Lian vil også være til stede. Det blir enkel bevertning.

I forhold til å beregne servering, er det fint om du gir tilbakemelding på om du kommer til Dyreparken i Kristiansand onsdag 9. mars kl. 12 til:

Roger Lian, markedssjef i Dyreparken
Epost: roger@dyreparken.no
Mobil
: 970 59 720

Oppmøte ved hovedinngangen/Gjesteservice i Dyreparken kl 12.00, onsdag 9. mars.

 

Trenger du hjelp?