X

Dyreparken.no bruker cookies (informasjonskapsler) for måling av trafikk og tilpasning av innhold.

Fortsett å bruke dyreparken.no dersom du godtar dette, eller les mer om vår bruk av cookies og hvordan du kan
slette disse fra din nettleser.


TV 2 vil ha mer av Dyrepasserne

Alle som har blitt glad i "Dyrepasserne" på TV 2 har stor grunn til å glede seg. Nå har TV 2 har bestilt enda en ny sesong!

23.01.2013

Sendestart er ikke besluttet, men opptakene er allerede i gang i Dyreparken. "Dyrepasserne" fra Dyreparken er allerede blitt Norges lengstlevende dokumentarserie.

-Vi er svært tilfreds med at TV 2 nå har bestilt en ny runde, sier ansvarlig produsent Kjetil Johnsen hos Novemberfilm som produserer serien sammen med Media-Service. Siden starten i 2010 er det produsert og sendt til sammen 46 episoder. Serien er en av de største TV-produksjonene noensinne fra Sørlandet.

I neste sesong vil også seerne kunne medvirke i programmene, og nå starter jakten på voksne og barn som har et helt spesielt forhold til dyr.

-Vi er glad og stolt over det store engasjementet for TV-serien, sier salgs- og markedssjef Anniken Schjøtt i Dyreparken. Hun tror noe av hemmeligheten bak de gode seertallene er at dyrepasserne fremviser et ektefølt og varmt engasjement både for dyr og for jobben sin.