Figurene på KuToppen

Her kan du lese om de som bor på KuToppen:

Albert (gris)

Albert er en meget glup gris som bor i det samme eiketreet som Mosk. Der Mosk sier "Møøø" sier Albert "AZ=XxY". Albert finner opp glupe ting, det er bare det at disse oppfinnelsene nesten aldri virker som planlagt. Som griser flest skravler han i vei, både om oppfinnelser og mat.

Chickolina (høne)

Den som bestemmer på KuToppen er selvfølgelig Chickolina. Hun bestemte seg for å flytte til KuToppen med vennene sine, da onkelen hennes forsvant derfra på mystisk vis. Chickolina elsker å lage mat og er dessuten god i karate.

Tineline (kalv)

Tineline er Gautes beste venn og nesten en storesøster for ham. Tineline er som oftest snill og grei. Hun elsker musikk og friskt gress. På rommet sitt har hun fått Gaute til å male grønne enger og blå himmel på veggene, og hun har ekte gress som gulvteppe.

Gaute (geit)

Gaute vil helst være stor og sterk, og synes det er litt dumt at han er den minste på gården. Men ingen løper så fort som Gaute og han er god både til å hoppe og klatre. Dessuten er han KuToppens kunstner.

Mosk (okse)

Mosk er en stor, sterk og snill okse. Han trives best når noen trenger kreftene hans. Han er jo tross alt kanskje den sterkeste oksen i verden. Han elsker maten til Chickolina og er veldig glad i brus og tegneserier.

Fobetron (fugleskremsel og grinebiter)

Fobetron er KuToppens skumleste. Han var egentlig et vanlig fugleskremsel. Men en mørk og regnfull natt slo lynet ned i ham og vips så var han på mystisk vis levende. Han skremte bort onkelen til Chickolina og flyttet inn i saftpresseriet i utkanten av KuToppen. Fobetron er litt sur og gretten som fugleskremsler flest, og liker ikke de andre dyrene som bor på gården. Han prøver alltid å ødelegge når de andre koser seg. Sånn blir det kanskje når man føler seg litt ensom?

Trenger du hjelp?